Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Szeretitek ha egy lány magas?
Figyelt kérdés
En 173 cm vagyok es sok srac alacsonyabb nalam es nem tudom de em szeretek magas lenni:D persze a legtobb srac magasabb nalam de vannak alacsonyabbak is.2016. júl. 20. 22:52
11/15 anonim válasza:
úristen 203 meg 201cm !!! Én mindig is magasnak gondoltam magam a 170 centimmel, de... húha :P
én is a magas pasikat bírom amúgy 14L
12/15 anonim válasza:
Szerintem a 170cm nem magas, inkább az arany középút :) így még bőven hordhatsz magas sarkút is, sőt :D
13/15 anonim válasza:
aha, én is 170 vagyok. semmi bajom vele, csak sajna még fogok nőni egy picit (bár én reménykedem benne, hogy így maradok)
14/15 anonim válasza:
Köszi, jól esik :D
De szerintem még nőni fogok én is :(
(11-es vagyok)
15/15 anonim válasza:
12-es vagyok. En 199cm magas vagyok.
Igaz, hogy nem feltétlen a magasság alapján tetszik meg egy-egy hölgy, de a magasabbakra jobbam felfigyelek :)
175-180 centi; szép, hosszú haj; hosszú, kecses labak, ezek kellenek. :D Bajos arc is fontos, de az az eszrevetelem, hogy az alacsonyabb lányoknak több esetben bajosabb az arcuk, ettől függetlenül a magasabbak is tudnak elbűvölően lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!