Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A tesóm smárolt volna a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tesóm smárolt volna a szekrényével?

Figyelt kérdés

Még reggel történt a dolog,indultunk volna a strandra,anyu szólt,hogy szóljak a tesómnak,hogy indulunk.Kopogok,valamit dünnyögött,gondoltam benyithatok,erre azt láttam,hogy a szekrényt csókolgatta (??) vagy valami ilyesmit csinált.xDD Ne gyertek azzal,hogy jobb,mintha egy fiúval csinálta volna,mert tudom,csak azért elég gusztustalan volt ezt így látni.

Ő 11/L Én 14/F

2016. júl. 20. 19:44
 1/5 A kérdező kommentje:
De ez neki miért volt jó?:C
2016. júl. 20. 19:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Meg esik az ilyen is xdd
2016. júl. 20. 19:46
 3/5 anonim válasza:
Igen van ilyen. Biztos nagyon várja már, hogy legyen valakije
2016. júl. 20. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:
Te mit szivtal? De tenyleg, biztos h jol lattad? Amugy lehet jo ize van a szekrenynek vagy nem tom.. mindjart en ismegkostolom az enyemet.. de szerintem valoszinubb h felreertetted vagy felrelattad vagy nem is tudom. Lehet csak gyakorolt a tesod.. am mitol jobb ez mintha fiuval csinalna? Az legalabb egy fajba tartozik.. ez mar tiszta beteges, memhogy allatal, egy TARGYAL! Vigyetek orvoshoz... jo de amugy ne aggodj biztos kinovi 14l
2016. júl. 20. 19:55
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül poszter a szekrényén?
2016. júl. 21. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!