Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek ez bejön?
Figyelt kérdés
Ha egy fiú 175 cm és 50 kg, de arcra jól néz ki, és nem páva?2016. júl. 19. 18:18
1/15 A kérdező kommentje:
Legfőképpen lányok véleménye érdekel :D
2016. júl. 19. 18:19
5/15 anonim válasza:
50 kg 175cmhez szerintem nagyon kevés, már betegesen szóval nem
6/15 anonim 

válasza:

A szél nem fúj el? Próbálj meg hízni, mert az 50 kg ehhez a magassághoz nagyon kevés...
7/15 anonim 

válasza:

Nekem sem tetszik.. Felszedhetnél pár kilót. :D
8/15 anonim válasza:
Az nagyon kevés kiló a magasságodhoz képest
Az jó, hogy magas vagy, de ahhoz normális kg is kéne. Mennyire oszlik el rajtad a zsír? :DDD
9/15 anonim 

válasza:

Te jó ég,én lányként vagyok 172cm és 55kg o.o.
Hízzál,mert ez nagyon kevés!
10/15 anonim 

válasza:

Én 175 centihez 55 kiló vagyok, és már engem is nagyon soványnak tartanak.
Ennek ellenére lehet, hogy lesz akinek bejössz majd, de nem az átlag ízlésű lányok között kell keresgélned. Én azzal is bőségesen megelégednék, ha egy lánynak bejönnék, ha az a bizonyos lány lenne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!