Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudjam meg a fiu nevet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudjam meg a fiu nevet?

Figyelt kérdés
14/l es az utcankba dolgozik egy srac de senki nem tudja a nevet akitol kerdeztem... Eszrevette mar hogy mindig nezem.. Tegnap jovok haza full tatott szajjal nezem eszrevesz mosolyog...azonnal elkaptam a fejem.. A fiu olyan 16-18 koruli lehet.. Hogy tudjam meg a nevet? Alljak oda a kapuba es varjamhogy kijon? Annyira gaz:// koszonom ha segitetek

2016. júl. 19. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Szia , szerintem én vagyok az a fiú , magamra ismertem. Csempész Tibor vagyok. Facebookon megtalálsz Csempész Tibor vok oszt jelölj néven. Üdv 74/F
2016. júl. 19. 17:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
#1: Aztán áll e a fütykös ilyen korba? O.o
2016. júl. 19. 17:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Hívd ki,és mondd el neki személyesen,hogy tetszik.Ne legyél már nyuszi.Lehet,te is bejössz neki.

Szóval állj elé,és mondd el neki mit érzel!

Legyél őszinte.Ne csak kerülgetni akard!Annál rosszabb

nincs!Sok Szerit!

2016. júl. 19. 18:01
 4/9 A kérdező kommentje:

De megis csak a munkahelye es lassan keszlesz a haz szoval megy el innen es felek

Nemmerek odamenni hozza mert ahhh olyan helyes😍😍

2016. júl. 19. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Ilyen hozzáállással nem lesz ebből semmi.

Légy nagylány, és menj oda hozzá.

2016. júl. 24. 13:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Esha nemmondja meg?:c
2016. júl. 24. 17:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Az bunkóság

Ha megkérdezi, hogy miért szeretnéd tudni: "csak mert szeretném" Vagy "mert érdekel" vagy valami ilyesmi

De biztos meg fogja mondani, ne aggódj.

2016. júl. 25. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Megmondta?
2016. aug. 6. 08:06
 9/9 anonim válasza:
Valami lett?
2020. nov. 21. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!