Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lu.Timi.Lu kérdése:
Az rossz ha a lány magasabb, mint a fiú? (úgy kb.10 cm-el)
Figyelt kérdés
2016. júl. 19. 10:56
1/10 anonim válasza:
Nem a legjobb, de ha szeretzed, akkor nem ezen múlik.
2/10 anonim válasza:
Nem gond :) én szeretem a magas lányokat, pedig csak 175 vagyok
3/10 anonim válasza:
Szerintem igen is gáz!
Hány cm vagy kérdező?
4/10 anonim válasza:
10 centi már talán sok.. de az előző barátnőm nálam magasabb volt 2 centivel. Nem zavarta egyikünket sem, de magassarkút azért nem gyakran vett fel... :)
5/10 anonim válasza:
Miért lenne gáz? ._. Há' emberek , ha szeretik egymást nem mindegy ugyan? ._.
Nem mintha az ember megszabhatná magának,hogy milyen magasságot szeretne. Pff
Ha szeretsz egy fiút,de kisebb nálad ,hát hátrahagyod és keres egy magasabb kölköt,akit nem biztos,hogy ugyanúgy fogsz szeretni és mindezt csak azért ,mert a társadalomnak van egy olyan fogyatékos teóriája ,hogy ha a fiú alacsonyabb a lánynál ,az bizony gáznak minősül. LOL
6/10 anonim válasza:
Ha nektek nem gond, akkor nem baj.
Másokkal meg ne foglalkozzatok.
Nehéz olyat találni, akivel nagyon egy hullámhosszon van az ember. Ilyen apróságok, mint egy-egy külső tulajdonság, ne legyen akadálya egy jó kapcsolatnak.
7/10 A kérdező kommentje:
3-as, 1,68
2016. júl. 19. 11:27
8/10 anonim válasza:
Nem szerencsés de nem baj ha szeretik egymást
9/10 anonim válasza:
Ha jól kijönnek, akkor a magasságkülönbség sem lehet akadálya a szerelemnek. Feltéve,hogy a srác majd kordában tudja tartani a komplexusait.
10/10 anonim válasza:
nem értem miért gond ha a lány magasabb a pasijánál? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!