Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell tennem, ha a legjobb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lu.Timi.Lu kérdése:

Mit kell tennem, ha a legjobb barátnőm újra elrontaná a dolgaim?

Figyelt kérdés

Most egy fél éve volt egy "kapcsolatom"(idézőjelbe tettem, mert csak virtuálisan voltunk együtt, amikor találkoztunk, hozzám se szólt). A fiú, miközben velem volt együtt, a legjobb barátnőmet is szerette.

Egyszer aztán 5 napot egymás után nem írt, és mivel azt észrevettem, hogy a barátnőmmel egész nap beszélt, 5. nap elmondtam neki, hogy ha őt jobban szereti, hát legyen úgy, de velem befejezte.

Most újra tetszik egy fiú, amint ő mondta, én is tetszem neki. De újra közbejött a legjobb barátnőm. Sokkal többet beszél vele, mint én, még lehet, hogy jobb barátok is lettek, mint én a fiúval. És az az érzésem, hogy újra megtörténjen a múltkori eset. Ha van valami ötletetek, hogy mit tehetnék, hogy megakadályozzam ezt, írjátok meg.

Előre is köszönöm =) :*

Ui. Ezt jól elnyújtottam=)))

2016. júl. 19. 10:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Jó csaj lehet a barátnőd.

Viccet félretéve, a barátnőddel hogyan találkoztak?

2016. júl. 19. 10:44
 2/5 A kérdező kommentje:

Az elsővel amikor elmentünk az osztállyal focizni egy faluba, ahova valósi az a fiú (én régebb óta ismertem)

A mostani pedig ugyanoda jár iskolába, ahova mi. Úgy kezdtek el beszélni, hogy a fiú a barátnőm szülinapján felköszöntötte őt(üzenetben).

2016. júl. 19. 10:53
 3/5 anonim válasza:
Szia szerintem keress más legjobb arátnőt és ne mutasd be neki a szerelmedet
2016. júl. 19. 11:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

"volt egy "kapcsolatom"(idézőjelbe tettem, mert csak virtuálisan voltunk együtt, amikor találkoztunk, hozzám se szólt)."

Miazisten???

Basszus ez van amikor a 10 évesek rászabadulnak a facebookra...

Szép ez világ :'(

2016. júl. 19. 11:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát, ilyenek miatt szoktak barátságok megszűnni. Vannak olyan emberek, akiknek direkt az az izgalmas, akit már másvalaki kinézett magának.

Esetleg kérdezd meg ezt a legjobb barátnőt, hogy ezt direkt csinálja-e veled, vagy csak nem tudja, hogy neked tetszik az a srác, vagy direkt élvezi?

2016. júl. 19. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!