Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kizáró ok ha egy 16éves srác elég gyakran piál illetve fix ecigi használó? Mindemellett jó tanuló
Számomra nagyon fontos az egészség és az, amit te művelsz egy kicsit felb.sz. Miért akarod már most ilyen fiatalon tönkretenni a szervezeted?!
Mindennap suli után egy sör tökéletes út az alkoholizmus felé, csak így tovább!
Szóval nálam tuti nem lennél befutó...
A pialas egyertelmuen kizaro ok. Gusztustalannak es visszataszitonak tartom, ha valaki heti tobbszor berug, vagy naponta tobbet iszik mint 1 sor mondjuk. Foleg, hogy en evente is csak parszor iszok ugy, hogy meg is erezzem.
A cigi sem egy jo pont, inkabb negativ, mert budos, es egeszsegtelen. De nem kizaro.
#15: NEm,ez nem normális ebben a korban. Sőt.... Oké,hogy 15-16 évesen kipróbálják és néha isznak, de hetente-kéthetente? Az gáz...
És még te is csinálnád velük.
Neked nagy bajok vannak az értékrendeddel és ha ilyen maradsz, felnőtt korodban ez csak gázabb lesz.
Hat figyelj, egyik valaszolo. Lehet, hogy neked normalis, de az en ertekrendem nem a korulottem levok hatarozzak meg. Az en osztalytarsaim, ismeroseim kozul is sokan minden hetvegen szetcsapjak magukat, nekem megse normalis. Nem vagyok birka, hogy a tomeg utan menjek. :) Attol meg nem itelem el oket mint ember, de szimpatikus vonas nem lesz, es nem is akarnek egy ilyen sracot magam melle.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!