Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, volt már olyan, hogy a barátnőtök levágatta a haját, vagy más frizurát csináltatott, vagy befestette a haját más színűre, és nektek nem igazán tetszett?
Vagy csak mondta, mutatta, hogy szeretné levágatni, megváltoztatni, befesteni stb., de ti nem akartátok, mert az eredeti jobban tetszett.
Ilyenkor hogyan beszéltétek meg a dolgot? És végül mi lett, miben állapodtatok meg? Például valamiféle kompromisszumot kötöttetek?
Illetve ha a lány magától vágatta le, festette be, stb., akkor mennyire könnyen békültetek ki a végeredménnyel?
Semmi köze hozzá,hogy mikor milyen hajat akarok. Javaslata lehet,de nem ő fog dönteni. Én se szólok bele az ő dolgaiba.
17/L
Gyerekek! Egy, tudom hogy ez régi kérdés. Amiért válaszolok, az az, hogy még mindig aktuális.
Kettő. Az, hogy "senkinek semmi köze ahhoz, hogy a másik hogy néz ki", egy egészséges párkapcsolatban ilyen formában NEM játszik, NEM létezik, nincs, nem is volt. Egyrészt, a párunk véleménye IGENIS mérvadó. Az nem mindegy, hogy hogyan kommunikáljuk le. Nagy különbség van aközött, hogy "nem fogod, mert nem engedem meg, mert ronda leszel", meg aközött, hogy "figyi, ez abszolut nem tetszik, szeretném, ha találnánk valami arany középutat". Az nem megoldás, hogy juszt is megcsináljuk, mert "az én hajam, az én testem, én én én én én én!" - hiába kéri (nem parancsolja) a párunk hogy ezt inkább ne. El fogojátok veszteni a szemében a vonzerőtöket, és neki meg van joga váltani, ha arról van szó.
Három. Én amikor a páromat megismertem, majdnem derékig érő hosszú haja volt. Négy hónap múlva lett neki vállig érő, majd most tavasszal egy kicsit hosszabb bubi. Utáltam. Nyilván, nem szóltam, de aztán b***ogatni kezdett hogy rövid hajat csináltassak. Én mondtam, hogy jó, ha mellig megnő neki, megyek a fodrászhoz. Most ő növeszti, én meg nézem a nekem megfelelőt. :)))
F/29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!