Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki? Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik.

Elég sok a közös vonás bennünk. Mind a ketten szeretünk olvasni, imádunk sétálni stb.

És elakarok neki mondani. Mit mondjak neki?

2016. júl. 13. 21:08
 1/5 anonim válasza:
Egyszerűen menj oda hozzá és mondd hogy kedveled. És semmiképp se azt hogy szereted vagy ilyesmik egyelőre csak hogy megkedvelted és szeretnéd ha többet dumálnátok. És mindenképp lássa rajtad hogy van önbizalmad. És próbáld minél lazábban de úgy hogy komolyan vegye. Amúgy hány éves vagy?
2016. júl. 13. 21:35
 2/5 anonim válasza:
Csak szimplan mond el.... Menj oda es mond neki hogy figyelj ugyerzem szeretlek.
2016. júl. 13. 21:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Első válaszolónak a válaszom: 14 éves leszek

Jöhetnek még a válaszok

2016. júl. 14. 07:33
 4/5 Akai2000 válasza:

Szerintem ez nagyon jo dolog,hogy ilyen sok közös van bennetek,ès ez mèg a kapcsolatotok javàra is fordulhat,hiszen igy rengetegszer összefuthattok,pèldául:könyvtàr(mivel irtad hogy mindketten szerettek olvasni),vagy park.Probàlj meg vele beszèlgetni,ha èlőben nem is mered akkor facebookon,ès próbàlj meg ràkèrdezni hogy mik a kedvenc helyei vagy valami ilyesmi.Ismerkedjetek meg,ès mondd el neki hogy mik a hobbiaid,hogy ő is ràjöhessen hogy rengeteg közös van bennetek.

Remèlem hogy segítettem!! ;)

2016. aug. 8. 15:59
 5/5 anonim válasza:
Első vagyok. Én is 14 leszek és pont ez a helyzet velem is☺ ha akarsz írj priviben
2016. aug. 9. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!