Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmegy a sulinkból és nem tudom elfelejteni. Mit tegyek?
Nos, én egy 14 éves lány vagyok összezavarodott érzésekkel. Egyik percben boldog, a másik percben meg már úgy érzem, h fáradt vagyok és feszült. Őszintén szólva, a családommal jó kapcsolatban vagyok a suliban is megállom a helyem kivéve matek órákon.:D most, h a sulinál vagyunk...maradjunk is ott.
Van egy tanárnő, angol tanár és az osztályfőnököm. Tudom, h hülyén hangzik és lehetetlennek, de megőrülök érte már 2,5 éve. 30 éves, egyedülálló, múltévben szakított a barátjával, nincs gyerekük. Mindig más hogy viselkedik velem. Olyan tanár amelyik :
- Akármennyire is rosszak vagyunk, nem emeli fel a hangját.
- Tanácsokat ad.
- Ha kell 4 angol tanórát is végig filmezünk.
- Reggel tanórák előtt fel jön, h beszelgethessünk.
- Elveszi a telónkat 😃
Egyszerűen gyönyörű. Mindegyik fiú a suliban róla beszél, h milyen jó lehetne őt 'meghúzni'. 😒😩Mindent szeretek benne.
- Amikor értelmetlen fejet vág.
- Ahogy mosolyog vagy hangosan kacag.
- Ahogy jár.
- Ahogy átkarol, átölel.
- Az ajkait, a zöldes szemét.
- Amikor mondok valami olyat, ami neki nem tetszik pl. Hogy már nem érdekel az angol és leszarom az egész sulit (persze, csak viccből) akkor ilyen szomorú arcot vág és leereszti a fejét én meg odamegyek megölelni őt.
- Amikor picit káromkodik ( szokta azt mondani, h 'csessze meg'.) 😃
Azok a pillanatok mikor hosszasan egymás szemébe nézünk, vagy múlt héten mikor végig simítottam a hátát.
De, ha látnátok őt, akkor megértenétek ezt az egész dolgot. :)
Ti mit gondoltok erről? Tudom, nem vagyok normális, meg tanulnom kéne inkább meg minden. De nem megy..nem tudnám figyelmen kívül hagyni. Annyi mindent lehetne vele csinálni. Együtt. Egy csodálatos ember :) nem tudom nélküle elképzelni a sulit :(
Jaaaj!! Segítseteeek!!
Oké, de ennek a kérdésnek nem sok köze van ehhez a kategóriához.
Van egy tanárnő, akinek egyáltalán nincs tekintélye a diákok szemében és egy lány, aki ennek köszönhetően kötődik hozzá. Ez nem "tini párkapcsolat".
Elsőnek azt hittem , hogy elírás volt. De nem , ő egy tanárnőbe szerelmes. De am milyen tanár ez , hogy hagyja , hogy a haját simogasd, meg , hogy ölelgessen.
"Akármennyire is rosszak vagyunk, nem emeli fel a hangját.
- Tanácsokat ad.
- Ha kell 4 angol tanórát is végig filmezünk.
- Reggel tanórák előtt fel jön, h beszelgethessünk.
- Elveszi a telónkat "
Nem ő az egyetlen tanár aki ilyeneket csinál, úgyhogy ebben semmi különleges nincs.
1# Remélem, úgy lesz. :D
2# Nem tudom mi az a 'lezbi'.
4# Bárcsak az lenne, nem tudom miért feltételezel ilyet.
6# A legjobb tanár.
A mi sulinkba ő az egyetlen ilyen és nem hiszem, h általános sulikba ezt engedik szóval elég ritka az ilyen főleg egyházi iskolákba. Melyik tanár rakná be a 'Fák jú tanárúr'-at? :) úgyhogy szerintem ebbe ne köss bele, esélyed sincsen :)
# 7, 6-os vagyok!
A mi sulink tele volt ilyen tanárokkal,az általános, a közép , sőt a felnőtt szakképző is. Ennél cifrább dolgokat is megengedtek maguknak a tanárok mint hogy berakják a "Fák jú tanárúr" nézését. Úgyhogy volt már elég tanárom , hogy megmondjam semmi különleges nincs a te tanárodban, ez egy általános dolog, amiket ide leírtál. De ha te ettől elolvadsz ám legyen. XDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!