Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert zúgtam nagyon bele egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert zúgtam nagyon bele egy 13éves lányba? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
nagyon rosz ez az erzes,foleg mert o meg nagyon fiatal.

2016. júl. 12. 11:51
1 2 3 4
 21/31 October15 ***** válasza:

Bőven sok az a 3 év ennyi idősen.

[a 14-11 meg konkrétan BTK-ba ütközik szóval pls..:D]

2016. júl. 12. 13:59
 22/31 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy sok,de mit tudnék csinalni ezzel az erzessel?
2016. júl. 12. 14:10
 23/31 anonim válasza:
és most miért ne??? nem egyböl családalapitással kell kezdeni! Nem kell egyböl mindent elitélni.
2016. júl. 12. 14:14
 24/31 A kérdező kommentje:
Mert tul fiatal hozzam nem?
2016. júl. 12. 14:44
 25/31 A kérdező kommentje:
Irjatok meg valamit😂
2016. júl. 12. 21:18
 26/31 anonim ***** válasza:
Simán összejöhettek 3 év korkülönbséggel. Főleg ha szeretitek egymást. :)
2016. júl. 29. 15:23
 27/31 anonim ***** válasza:

A 3 év lehet sok is,de lehet pont jó is.Attól függ,hogy milyen a személyiségetek..hogy ő mennyire érett hozzád,vagy hogy te mennyire vagy egyáltalán érett.Ha úgy érzed,hogy nagyjából egy szinten vagytok(mert miért ne lehetnétek?),akkor próbáljátok meg,hisz egy randitól még nem lesz semmi,csak talán jobban megismeritek egymást és az érzelmeiteket,hogy egyáltalán szeretnétek-e ezt mind a ketten.

Viszont ha a lány még nagyon gyerekes és kislányos,te pedig inkább az érett kategóriához tartozol,akkor jobb kétszer átgondolni a dolgot.Tudod 3 év ebben a korban sokat számít.Eddig én sem gondoltam,hogy ez igaz,de ha megnézem,hogy én milyen voltam 13 évesen és most milyen vagyok...hát letagadom az akkori énemet.Pedig 1-2 éve voltam én is 13.Rengeteget fejlődik az ember ebben az időszakban,akár fél-1 év alatt is.

Viszont úgy gondolom,hogy egy randi simán belefér,tök mindegy mi a helyzet.Meglátjátok,hogy hogyan alakul,hogy megtaláljátok-e a közös hangot,vagy,hogy tetszik-e egymásnak a személyiségetek.

Remélem összejön!! ;) Majd írd meg,hogy mi történt. :) 16/L

2016. júl. 29. 15:29
 28/31 A kérdező kommentje:
Rendben
2016. júl. 29. 15:48
 29/31 anonim ***** válasza:
62%
Hogy fordulhatott így fel a világ?! Ilyenkor még nagyon sok a három év! Miért nem keresel egy korban jobban passzoló lányt?
2016. júl. 29. 15:57
 30/31 anonim ***** válasza:
55%
3ev az tökéletes! Ha szereted tudsz ra várni amugy is! Hívd el valahova, ha annyira tetszik!
2016. júl. 29. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!