Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek lefeküdjek vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lefeküdjek vele az osztálykiránduláson?

Figyelt kérdés

Az egyik osztálytársammal nem rég közelebb kerültünk egymáshoz és nekem nagyon bejön, ezért elkezdtem gondolkodni azon, hogy lefeküdjek-e vele a következő osztálykiránduláson mert énnagyon szeretném, és ő is említette már hogy szívesen lefeküdne velem. Szerintetek? Ott úgy is mindenki piál, az ofőt nem érdekli, így senki nem figyelne ránk.

16/L

2016. júl. 11. 21:53
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
3%

Én le tudtam volna feküdni több osztálytársammal is kirándulások során, de úgy döntöttem, hogy nem.

Aztán most évekkel később úgy gondolom bárcsak megtettem volna. Sokkal több tapasztalattal indultam volna az első komoly kapcsolatomban. Szóval én támogatom a dolgot, ne hallgass a sok irigy emberre, csak azért mondják, mert nekik erre nem volt lehetőségük.

2016. júl. 12. 00:10
 12/17 anonim ***** válasza:
91%
Ha nem zavar hogy utána mindenki ezzel fog foglalkozni akkor nyugodtan.
2016. júl. 12. 00:23
 13/17 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm, hogy válaszra méltatta a kérdésemet, a negatívokat és pozitívokat egyaránt.

A negatív kommentelőknek, nem, nem vagyok pi**a, csak egyszerűen jó bulinak tartanám, tudjátok bírom a veszélyt.

A pozitív kommentelőknek, pedig köszönöm, hogy egy húron pendülünk.:)

Mindenesetre minden irányból végig fogom gondolni.

2016. júl. 12. 01:11
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
Amugy miert varnal a kovo osztkirandulasig? Az meg majdnem 1 ev, itt a nyar, fesztivalok, bulik...siman osszefuthatsz osztalytarsakkal
2016. júl. 12. 14:28
 15/17 anonim ***** válasza:
69%

#11: "Sokkal több tapasztalattal indultam volna az első komoly kapcsolatomban. "

Ilyen tapasztalattal senkinek nem kellettél volna komoly kapcsolatra.

#13: Hülye primitív ribi :)

2016. júl. 12. 15:36
 16/17 anonim ***** válasza:
92%
Miért pont az osztálykiránduláson akarsz vele lefeküdni?Nem is értelek.Egyébként meg,ha szexelni tudsz,akkor ne itt kérdezd meg,hogy lefeküdj-e vele,hanem legyen annyi életképességed,hogy ezt eldöntöd magad.17/l
2016. júl. 12. 15:55
 17/17 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem miért bántjátok a kérdezőt.

Kérdező, ne foglalkozz velük, biztos jó buli lesz.

2016. júl. 12. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!