Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mennyire jelent nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire jelent nekem hátrányt?

Figyelt kérdés

Képtelen vagyok, olyan lánnyal lenni elő alkalommal (az én elsőmmel, szóval ha megvolt nekem az első, akkor ez nem annyira fog számítani) szóval nekem még nem volt senkim, mert nem volt rá időm (igen ilyen van) de nem tudok olyan lánnyal összejönni, akinek már volt barátja és már együtt volt vele(azaz nem szűz).

17F

2016. júl. 11. 15:36
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem is ez volt és most is nagy feltétel számomra de tanulj meg egy picit toleransnak lenni én már ugy vagyok vele hogy nagyon nagyon preferálom hogy szűz legyen DE ha nem az az se kizaro ok illetve attol fugg hogy mikor veszitette el...ha 15 evesen vagy elotte garantaltam kizaro ok instant tiltas (eroszak nem szamit) 16 éves nagyon nehezen ha amugy tokeletes a csaj akkor nem kizaro ok 17 evesen veszitette el akkor sem tetszik dehat ez az elet rendje teljesen termezsetes probald te is igy nezni 17/F
2016. júl. 11. 15:40
 2/5 zóna_pocok ***** válasza:
12 év fölött ne keresgélj, amúgy nem gáz.
2016. júl. 11. 15:40
 3/5 A kérdező kommentje:
rendben, köszi a válaszokat.
2016. júl. 11. 15:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Pedig remélhetőleg még van ilyen lány... De keress esetleg kicsit visszafogottabb lányok között.

Bár nem tudom, hogy ez miért zavar. Ha előtted volt már komolyabb kapcsolata és megtörtént, akkor is baj?

És később is az lesz? Mert ha 30 évesen is csak a szüzek érdekelenek majd, abból baj lehet... :D

2016. júl. 11. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
ÍRTAM, HOGY CSAK AZ ÉN ELSŐMNÉL VÁROM EZT EL!
2016. júl. 11. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!