Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Számotokra ez előny?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Számotokra ez előny?

Figyelt kérdés
[link]

#PewDiePie #261th
2016. júl. 10. 17:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%
Megvan gyerekek!!! :DDDDD Most kapaszkodjatok meg! Arra büszke (és kíváncsi, hogy a lányoknál ez előny-e) hogy 261. megtekintő és 155. (vagy hanyadik) likeoló! :DDD
2016. júl. 10. 18:40
 12/14 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező magyarázd már el hogy mit kell nézni a képen. Hülye vagyok és nem értem .-.
2016. júl. 10. 18:59
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ohm most komolyan erre vagy buszke? Amugy n elony, mert ez azt jenti hogy 1: folyton a youtubeon logsz gorcsosen es figyelsz hogy ki mikor tolt fel 2: velezlenul sikerult viszinylag koran odaerned, de full retardalt vagmert errol kiirsz egy kerdest gykre...

Amugy az elony nalam, ha valaki szeret youtubeot nezni es sok mindent ismer.

2016. júl. 10. 20:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Benedvesedtem.
2016. júl. 26. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!