Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szólítsak meg egy lányt (ismeretlenbe), hogy dumáljunk, ha érdeklődök, hogy hogy van, azt jo néven fogja venni? Hogy legyek udvarias?
Ez fura lehet, de mindíg én szólítom le a embereket, pedig lány vagyok, de nekem ez magától jön, ilyen a stílusom. Persze példának jó:
#1 Két helyes srác mögöttem állt a sorban (a playiten) és beszélgettek és meg random beleszóltam mert érdekelt a téma, és utána hárman folytattuk a beszélgetést.
#2 Egy srác rajzmappával ült a buszon, én pedig mellette, és mivel nem hallgatott zenét, kíváncsiságból megkérdeztem mi van a mappába.
#3 Egy lánynak nagyon tetszett a fölsője (am neki jól is állt mert nagy volt a melle), ezért megmondtam neki, ő pedig viszonozta a bókot és így kezdtünk el beszégetni.
#4 A barátnőmmel fogadtunk hogy nem merek odamenni három sráchoz (egy kérdőívet kellett kitöltenünk egy helyről), de odamertem, és a fiúk nem csak segítettek kitölteni a kérdőívet, de még oda is jöttek hozzánk és beszélgettünk egy fél órát.
Most ennyi jutott eszembe, lehet ihletet meríteni.
A kettes példái nagyon jók! :)
Annyi a lényeg, hogy valami kis spontán apróságból indul ki, nem kell bonyolult dolgokra gondolni. És aztán a téma adja magát :) Csak egy kis bátorság kell hozzá. És szerintem élőben jobb, mint neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!