Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok nővérem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok nővérem barátnőjébe mit tegyek?

Figyelt kérdés
Minden nap írok vele,és nagyon kedves velem őszinte meg minden nővéremnek a legjobb barátnője és én nagyon bele szerettem amikor nem írunk akkor annyira le hangolt vagyok... szerintetek mit csináljak párszor már próbálkoztam hogy meg mondom neki de soha nem mertem nagyon intelligens és ami a fő probléma.... van pasija szerintetek mit csináljak:
2016. júl. 5. 23:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
74%

Tanulj meg magyarul helyesen írni.

Ha ráér minden nap levelezni veled, akkor mikor találkozik a barátjával?

Keress magadhoz illő kislányt. Annyi van, mint égen a csillag.

2016. júl. 5. 23:47
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi a korkülönbség?
2016. júl. 5. 23:53
 3/13 A kérdező kommentje:
én vagyok 12 ő meg 16
2016. júl. 6. 00:25
 4/13 A kérdező kommentje:
am általában hétvégén talizik a barátjával
2016. júl. 6. 00:28
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
Amíg a pasija megvan addig nem nagyon tudsz mit csinálni, sajnos. Ez azt jelenti, hogy rád csak haverként gondol akivel irogathat. Esetleg ha jó a kapcsolatod a nővéreddel akkor az ő tanácsát is kikérhetnéd, ő biztos segítene. A lánynak mindenképpen akkor mondd meg, hogy tetszik amikor épp nincs senkije.
2016. júl. 6. 00:28
 6/13 anonim válasza:
93%

Jaaaaj ez olyan aranyos!

Első szerelem?

Ne félj, elmúlik hamar.

De azt ugye tudod, hogy egy 16 éves lánynak nem fog kelleni egy 12 éves kisfiú?

Ebben a korban a lányok inkább az idősebb fiúkhoz vonzódnak.

2016. júl. 6. 00:30
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
#6 más korban is
2016. júl. 6. 01:30
 8/13 anonim ***** válasza:
44%
citromost: nem éppen. Én 17 vagyok, barátom 15. Ráadásul rengeteg lányt/nőt ismerek, akinek a párja fiatalabb nála...
2016. júl. 6. 03:40
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne áltassátok már szegényt hiú reményekkel!

Ennyi idős a fiam, még az osztálytársai is kész felnőtt nők mellette, nem hogy egy 16 éves lány.

Kérdező: a plátói szerelemnek is megvan a maga szépsége. Kezdve azzal, hogy most tanulod meg, milyen is szerelmesnek lenni. :)

De az a helyzet, hogy ha elmondod a lánynak, hogy mit érzel, egész biztos visszautasít, és jó esélyed van arra is, hogy nem fogtok többet levelezni sem. Lehet, hogy élőben is hűvösebb és távolságtartóbb lesz.

Szóval a helyedben megőrizném ezt az édes kis titkot, és a lány barátságát, és nem kockáztatnám, hogy megszakadjon.

Egyébként hidd el, hogy idővel jobb lesz, és már csak hónapok kérdése, hogy a veled egykorú lányok felfigyeljenek rá, hogy kezdesz férfiasodni. A kamaszkor egyik szépsége, hogy szinte egyik napról a másikra hihetetlen változásokat tud előidézni. :)

2016. júl. 6. 05:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Ha igaz a kérdés, nem aszórakozásból írtad ki, akkor azt mondom, ténylegesen 7-8 év múlva lehet nála esélyed.
2016. júl. 6. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!