Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan oldal, ahol megtalálhatom a lányt, aki tetszik?
Figyelt kérdés
Lássuk, hogy mink van :), tudom a keresztnevét és hogy hogyan néz ki :), meg nagyjából, hogy merrefelé él :)
17F
2016. júl. 3. 18:25
1/10 October15 válasza:
Úgy hívják, hogy instagram / facebook. Mondjuk van egy pici stalker beütésed azt ugye tudod?:D
2/10 A kérdező kommentje:
A facebook megváltozott és nem tudok rajta keresni :/.. Azt tudom, hogy tetszem a lánynak, de instagram?? Ott más a neve nem?? Mármint ott felhasználónevet kell adni és nem igazit.. Lehet én vagyok a fura, de nem igazán élek közösségi életet ilyen szinten, hogy tudjam ezeket :/
2016. júl. 3. 18:28
3/10 A kérdező kommentje:
Akkor mondjak le a megtalálásáról?? :(
2016. júl. 3. 18:39
4/10 anonim válasza:
isntagramra beirod a nevét és kiadja.a keresett személyt
5/10 A kérdező kommentje:
De csak a keresztnevét tudom :(
2016. júl. 3. 18:42
6/10 anonim válasza:
van vele közös ismerösötök?vagy ha tudod hogy melyik városban él és ha abban városban van ismerösöd akkor kérdezd meg tőle a teljes nevét
7/10 A kérdező kommentje:
Nincs semmim csak ennyi..
meghalok, muszáj megtalálnom.
2016. júl. 3. 19:05
8/10 anonim válasza:
hogy hívják? hol él? hogy néz ki? hátha ismerjük :D
9/10 A kérdező kommentje:
Nem adhatok ki róla személyes infórmációkat.. :( Talán privátban :)
2016. júl. 3. 19:14
10/10 anonim válasza:
miértnem tudsz keresni facebookon? ott van fent az a fehér mező gépen, telefonon meg a jobb felső sarokban az ikon, ne legyél hülye plz. beírod a nevét, aztán megpróbálod megtalálni a sok másik közt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!