Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/24 anonim válasza:
Az enyém is olyan mint annak a lánynak azon a képen amin a csávóval van, és szerintem nem tökéletes, de nem disznó csülök. Állítólag van akinek ez jön be, de azért én is szeretném egy kicsit formálni :P
13/24 anonim válasza:
2. képen lévő sokkal jobb ,mint az elsőn.
14/24 anonim válasza:
Kár lenne változtatni rajta, ez utóbbi nagyon szép.
15/24 anonim válasza:
ez jó ami most van ne akarj rajt változtatni!!
16/24 anonim válasza:
TÖKÉLETES :D személy szerint frászt kapok a zsíros comboktól de elájulok ha egy ilyen szép formás láb párt látok :D 17/F
17/24 anonim válasza:
A kérdésben lévő lány lába még női szemmel is rohadtul vékony, anorexiás. És egyáltalán nem szép, szerintem.
A második már sokkal, nőiesebb, de igazából még a középúttal sem lenne semmi probléma.
18/24 anonim válasza:
8-as vagyok!:
A 2. képen lévő EZERSZER JOBB! Nagyon izgató! Ne aggódj ,nincsen ezzel semmi gond. ;) Amúgy én azt hittem ,hogy valami BBW... :DDD De nem! Ez nagyon jó és csinos!
19/24 anonim válasza:
Állítólag minnél nagyobb a rés egy lány két combja között annál tágabb. Tudjátok, ott. Na mindegy ez csak így eszembe jutott. Amúgy a válasz: Igen, bejön!
18/f
20/24 anonim válasza:
Mármint a második. Az lemaradt. Utolsó voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!