Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek is könnyen megy a csajozás?
szóval:
írtam én már itt vagy 300-400 lánynak, ebből 100 esetleg válaszolt (persze az idők során, nem egyszerre), aztán van akivel tartom a kapcsolatot, van akivel nem, de összesen vagy 15 lány van akivel tartom innen a kapcsolatot, találkozni a távolság miatt ezek közül kb csak 5-tel tudtam (akikkel nem tartom már a kapcsolatot azok közül is volt akivel találkoztam), de bezzeg közeli nincs, így barátnőt még nem találtam :D
Hát barátom te egy igazi casanova vagy :D Csak vigyázz, mert könnyen megütheted a bokád, ha ennyi lánnyal ismerkedsz egyszerre! ;)
De, hogy a kérdésre is válaszolja: Nekem nem igazán megy.
Régebben itt is ismerkedtem néhány lánnyal (Egyszerre csak eggyel), de azokból se lett sok minden mivel a legközelebbi is több mint 100 kilométerre lakott tőle. Rossz dolog a világ végén lakni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!