Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek tetszenek a vézna srácok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek tetszenek a vézna srácok?

Figyelt kérdés
linkelhettek képeket
2016. jún. 28. 17:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Vézna alatt mit értesz? Magasságod és a tömeged mennyi??
2016. jún. 28. 17:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát a nagyon vézna nem, de a sima vékonyak kifejezetten az eseteim (kb. 60 kg/175 cm).^^ 15/L
2016. jún. 28. 17:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 180 vagyok és azt veszem észre,hogy ez tetszik a lányoknak de nem vagyok az a hú de vézna:) 15/F
2016. jún. 28. 17:55
 4/8 anonim ***** válasza:
20%

Idáig jutottunk,hogy a férfiatlan srácokért vannak oda a lányok. Ki hitte volna.

Mondjuk nem is baj, ha megmaradnak nekem azok a lányok, akik kedvelik, ha barátjuk nem úgy mutat mellettük,mint egy másik lány :D

2016. jún. 28. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Kedves 4-es, gondoltál már arra hogy valaki nem feltétlenül azért vékony vagy kövér, vagy pattanásos, vagy alacsony vagy magas mert tehet róla? A legtöbb ember aki úgy gondolkodik mint te, általában mindent kézhez kap az élettől, úgy hogy semmit sem tesz érte.

Vegyük az én példámat. 15 éves fiú vagyok, kb 175cm magas, és 55kg. Rettentően sovány vagyok, és nem azért, mert az akarok lenni. Nem vagyok képes semmi pluszt növeszteni magamra, akármennyit és akármit is eszek. Az egyetlen megoldás számomra az edzés, de az meg iszonyatos lassúsággal növeli az izomzatomat, tehát még jó sokáig ilyen maradok. Teszem fel a kèrdést: Tehetek róla hogy a szervezetem nem koncentrál a táplálék elraktározására? NEM

Ha olyan bunkók vannak mindenhol mint te, egyszerű érvényesülni egy olyan embernek aki más? NEM

Szóval legyél olyan szíves, és vegyél tudomást arról, hogy előre ítélkező barom vagy és jó lenne ha nem úgy írnál erről mintha te tökéletes lennél. Kösz a semmit :)

2016. jún. 28. 19:47
 6/8 anonim ***** válasza:
#4: Hát, lehet, hogy nem pont a vékony fiúk a "tökéletesek", de mivel én se vagyok tökéletes, nem a "tökéletes" fiúk az eseteim. Ez így van rendjén. #2 voltam.
2016. jún. 28. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:

#5: Természetesen az olyanokra gondoltam, akik csesznek tenni azért, hogy ne olyanok legyenek, amilyenek! Tehát ne vedd magadra?

#6: Azért adnál más testalkatúnak is esélyt? Tudod, párt nem ez alapján választunk.

Üdv: 4-es

2016. jún. 28. 22:40
 8/8 A kérdező kommentje:
jó, úgy értettem, hogy nagyon magas meg vékony kissé görnyedt tartású fiúk. :)
2016. jún. 28. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!