Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez veletek is megtörtént már?
nem tudom mivan velem..életem során 2x vagyok/voltam IGAZÁN SZERELMES (ezek is csak plátói szerelmek..)és ennek az egésznek a lényege az h ebben az évben történt mind a kettő..az egyik év elején és a második 3 hete kb. de mind a kettőt ugyan úgy szeretem vagyis..már magam sem tudom..
kérek mindenkit h kort és nemet is írjatok!!köszönöm
Velem volt, hogy 13 évesen 1 TANÉV alatt lettem 3x szerelmes. Az az.. gyerekkori szerelem, de érted. :D Bár egyikből sem lett semmi, de még is.. ahogyan kaptam az egyiktől a vissza utasítást, már megjelent az életemben a másik. :D
16/F
Hát, velem csak olyan volt még, hogy egyik percben az egyik fiú tetszett, utána meg már a másik. De egyikbe sem voltam szerelmes.
14L
hűhűűű nekem is vannak plátói szerelmeim, de még mennyi
de azoktól nem érdemes sokat várni, ezért plátóiak
16 éves vagyok és lány, sziasztok
Velem olyan volt,hogy nagyon tetszett a fiú (lehet gyerek kori szerelem,nem tudom) és kiderült,hogy én is neki,valahogy utána már nem érdekelt (ez többször is előfordult rövid időn belül):D akkor 13-15 éves lehettem.
Most 21 vagyok lány.
Szerintem neked is,csak tetszenek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!