Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy autista...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy autista fiúnak lehet barátnője, ha igen, hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés
Nos én 21 éves lány vagyok, az öcsémről van szó. Nagyon nehezen illeszkedik be társaságba viszont cserébe egy "matekzseni". Egy kivizsgálás alkalmával derült ki róla, hogy enyhén autista. Furcsa fiú annyi szent, de nem kell sok idő ahoz, hogy az ember szívéhez nőjjön. Külsőre szerintem egész jóképű srác, viszont nem sportos, ami azt illeti vékony testalkata van és nem is igazán szeret sportolni. Az öltözködése így az én szemszögemből nézve borzalmas. A lehető legfurcsább ruhakombinációkat képes felvenni, klasszikus esete annak, hogy ami először a keze ügyébe kerül felveszi. Egyetlen hobbijáról tudok, a pókerezésről, azt nagyon szereti és nagyon jó benne. Az érdeklődési köre le van korlátozva egyébként a matekra és a programozásra. (mindkettőben az országban a legjobbak között van). Barátai nem nagyon vannak, de szerintem ez őt egy kicsit se zavarja. Tudom, nem kéne anyáskodnom, de nagyon aggódok miatta és szeretném, ha egyszer lenne majd barátnője, felesége. Hogyan tudnám segíteni ilyen téren?
2016. jún. 25. 19:08
1 2
 11/13 October15 ***** válasza:
Oké és a GYK-n szerinted erre ki tud értelmes választ adni?:D Már csak azért is mert az autizmusnak a fokozatait jelölik is. És nem egészen m1, hogy melyikről beszélünk.
2016. jún. 25. 21:21
 12/13 anonim ***** válasza:

kedves október itt te kezdtél el bunkózni...

-

az öcsédnek sportolnia kellene és foglalkoznia azzal hogyan öltözködik

ez nem biztos, hogy mindenkinél olyan triviális, hogy na akkor majd holnaptól eszerint élünk

a környezete véleményétől is biztosan tart, hogy mit szólnának egy hirtelen változáshoz

2016. jún. 25. 21:44
 13/13 anonim válasza:
100%
Szia!Hasonló cipőben járunk...:( az én öcsém is spektrumzavaros,pontosabban Aspergeres, matek-,fizika- és történelem zseni,ő már 27 éves mérnök. Nem sok barátja volt élete során, azok is olyan "zsák a foltját". Az öcsémet érdeklik a csajok,próbálkozott is velük,de 1-2 randi után elmenekültek a lányok :( Sajnos nem tudsz neki segíteni, egy esélye van ha olyannal találkozik (tetszenek meg kölcsönösen eg y másnak) akinek bejönnek az extra okos pasik,viszont nem zavarja az,hogy 2-3 dolgon kívül nem tud másról beszélni,tele van furi szokásokkal amikből nem enged, disco ,fesztiválok,társasági élet kizárva,vicces dolgokat is csak ritkán mond stb. Valjuk be őszintén egy átlagos csajnak ez nem túl vonzó...:( Én már nem is annyira attól félek,hogy nem lesz családja,hanem attól,hogy egyszer egy "féreggel" találkozik aki a látszat szerelemmel meghülyíti és kihasználja. Sajnos ismerek ilyen autista fiút :(
2016. jún. 30. 14:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!