Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mikor voltatok először szerelmesek?
Figyelt kérdés
Èn mèg sose2016. jún. 25. 17:01
11/18 anonim válasza:
A viszonzott az most 18 évesen. A viszonzatlan 16 évesen.
18/F
12/18 anonim válasza:
Huhu, még nagyon ifjonc koromban (értsd általános 3-4 osztályában) az egyik osztálytársamba, utána 8.-ban jött a következő (egy 6-os csajba). De az első, amiből kapcsolat is lett, nem csak ilyen szerencsétlenkedés az 16 évesen.
15/18 anonim válasza:
Hatodikas voltam, egőszen pontosan 12 és fél éves. Azóta is imádom ezt az érzést, minél többször szeretném érezni! 48/f
16/18 anonim válasza:
Először úgy gondoltam,hogy 14-15 évesen az volt egészen addig,amíg nem jöttem össze a mostani barátommal. :D szóval 18 évesen.
17/18 anonim válasza:
Van egy lány az osztályban (jelenleg is vele vagyok kapcsolatban) 5. osztályban szerettem bele. Azóta volt barátnőm nem egy, de valahogy ő nekem az igazi (egyelőre). Van sok szép lány akit ismerek és jóba vagyok velük, de ő valahogy nem tudom. Elég a szemébe néznem és azt a k****. Azon kívül 3. osztályban voltam még úgy igazán. 14/f
18/18 anonim válasza:
12. visszautasitottak aztan 14 eves akkor ia visszautasitottak.
most 15l vagyok es nincs semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!