Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretjük egymást, de a szülei ellenem vannak, mit tegyek?
De nagyon durván. Nem kedvelnek és ezt állandóan a tudtomra adják. Olyanokat mondannak a fiúmnak, hogy miniszoknyában mutogatom magam egy kocsmában éjfélkor, meg hogy állandóan más fiúkra tapadva vihorászok az utcán.
A pasim is érdekes, van amiről tudja, hogy hazugság mégis rákérdezz nálam, hogy igaz-e?!!!
Most már nagyon elegem van.
Ti mit tennétek?
MIndketten 18 évesek vagyunk.
18/L
Nem az én szüleim hanem a pasim szülei nem bírnak.
Az én szüleim telesen elfogadják a kapcsolatunkat.
De egyébként már megkérdeztem a pasim szüleit hogy.mi bajuk van velem. Rendes állásom van és nem s öltözködök kihívóan és őszintén szeretem a fiúkat. Bezzeg erre semmit nem mondtak csak fintorogtak...
"miniszoknyában mutogatom magam egy kocsmában éjfélkor, meg hogy állandóan más fiúkra tapadva vihorászok az utcán. "
Van ennek bármiféle alapja is?
Tehát szoktál járni kocsmázni? Szoktál más fiúkkal kettesben lenni?
Mrt ha igen, akkor végülis legalább a fele igaz a dolognak. Ők eltúlozzák az egészet, ez a másik fele, ez gáz.
Mondtam már neki de ilyenkor mindig azt vágja rá hogy fordított esetben én kinek hinnék? A szüleimnek vagy neki. És hát valljuk be...érthető a kétségbeesése.
De nekem már annyira elegem van! ><
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!