Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szeretjük egymást, de a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretjük egymást, de a szülei ellenem vannak, mit tegyek?

Figyelt kérdés

De nagyon durván. Nem kedvelnek és ezt állandóan a tudtomra adják. Olyanokat mondannak a fiúmnak, hogy miniszoknyában mutogatom magam egy kocsmában éjfélkor, meg hogy állandóan más fiúkra tapadva vihorászok az utcán.

A pasim is érdekes, van amiről tudja, hogy hazugság mégis rákérdezz nálam, hogy igaz-e?!!!

Most már nagyon elegem van.

Ti mit tennétek?

MIndketten 18 évesek vagyunk.

18/L

2016. jún. 24. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a szüleidet, hogy a mi a bajuk a sráccal.
2016. jún. 24. 23:38
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem az én szüleim hanem a pasim szülei nem bírnak.

Az én szüleim telesen elfogadják a kapcsolatunkat.

De egyébként már megkérdeztem a pasim szüleit hogy.mi bajuk van velem. Rendes állásom van és nem s öltözködök kihívóan és őszintén szeretem a fiúkat. Bezzeg erre semmit nem mondtak csak fintorogtak...

2016. jún. 24. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:

"miniszoknyában mutogatom magam egy kocsmában éjfélkor, meg hogy állandóan más fiúkra tapadva vihorászok az utcán. "

Van ennek bármiféle alapja is?

Tehát szoktál járni kocsmázni? Szoktál más fiúkkal kettesben lenni?

Mrt ha igen, akkor végülis legalább a fele igaz a dolognak. Ők eltúlozzák az egészet, ez a másik fele, ez gáz.

2016. jún. 24. 23:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Dehogy járok kocsmába! Nincs alapja és épp ezért van most már elegem az egészből. Mert azt még el tudnám fogadni hogy nem kedvelnek de azt hogy ilyen dolgokat mondjanak rólam!!! Na azt már nem.
2016. jún. 24. 23:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, nincs más opció.
2016. jún. 24. 23:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Rendben. Bár nem hiszem hogy sokra megyek vele. Már kérdeztem és nem kaptam normális választ.
2016. jún. 24. 23:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Üljetek le,és beszéljétek meg. De ha a barátod szeret,és bízik benned akkor ő nem hiszi el ezeket a dolgokat hanem letolja magasról! Neki is mond hogy már nagyon zavar téged ez az egész..
2016. jún. 24. 23:58
 8/8 A kérdező kommentje:

Mondtam már neki de ilyenkor mindig azt vágja rá hogy fordított esetben én kinek hinnék? A szüleimnek vagy neki. És hát valljuk be...érthető a kétségbeesése.

De nekem már annyira elegem van! ><

2016. jún. 25. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!