Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most akkor lehetek leszbikus?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor lehetek leszbikus?

Figyelt kérdés
Mostanában észre vettem,hogy nézek bizonyos lányokat. Megnézem,hogy nagyobb-e a melle mint nekem meg ilyesmi. Ez most azt jelenti,hogy leszbikus vagyok vagy csak megnézem,hogy más lánynak milyen a melle mondjuk vagy a feneke?

2016. jún. 23. 22:28
 1/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem vagy meleg csak ők hozzájuk hasonlitod magad...
2016. jún. 23. 22:31
 2/7 Sahara :) ***** válasza:

Csak méregeted őket.Ez tinikorban normális :)

Ha vonzalmat nem érzel a lányok iránt,akkor nem vagy leszbikus.

2016. jún. 23. 22:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Ilyenek a lányok, mindig méregetjük egymást. Ezek szerint nálad ez most kezdődött el, nem vagy ettől feltétlen leszbikus, majd ha már vágyaid is vannak utánuk, akkor gondolj ilyesmire.
2016. jún. 23. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Hú.. nagyon sok lányt ismerek aki ezt csinálja. Sokszor a suliba ülök a folyosón és a lányok egymást feltűnőbben nézik mint mi, fiúk. Természetes szerintem hogy megnézitek egymást, hisz "konkurencia". Mi giuk is megnézzük a konkurenciát. ;)

Ha nem érzel szexuális vonzalmat lány iránt, akkor nem vagy leszbikus. Ha érzel, még az se biztos, hisz lehet csak kíváncsiság. Viszont jó kipróbálni lánnyal ha vágysz rá, vagy kíváncsi vagy, hisz így tudod eldonteni melyik nemhez vonzódsz jobban.

2016. jún. 23. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Normális.. Minden nő megnézi a többit;D
2016. jún. 23. 23:51
 6/7 anonim válasza:
Nem vagy leszbikus..:D majd ha azon gondolkodaz hogy mas nokkel milyen a szex, es mondjuk meg is teszed es elvezed, na akkor mar leszbikus vagy vagy biszex..:Ddd
2016. jún. 25. 08:52
 7/7 hosszúhajú ***** válasza:
tinikorban a lányok méregetik egymást. ki a jobb csaj. leszbikus akkor lehet belőled majd, ha ÚGY nézed meg a lányokat. nem méregeted őket, viszonyítasz, hanem ránézel a mellére fenekére és szexuális vágyaid támadnak tőle, egyszóval akarod őket, továbbá ha egy férfi egyáltalán nem váltja ki ezt belőled.
2016. jún. 29. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!