Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal lanyok! Ha a srac...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal lanyok! Ha a srac penzt ajanlana nektek, akkor belemennetek abba, hogy legyen valaminkoztetek?

Figyelt kérdés
Mekkora korkulonbseg zavarna titeket?

2016. jún. 22. 09:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
93%
Ha én lány lennék, lenne az az összeg, amiért bevállalnám, hogy legyen valami köztünk. Mondjuk egy jó vastag betonfal...
2016. jún. 23. 14:09
 12/25 anonim ***** válasza:
87%

Sokan mondják, hogy nem de mindenkinek megvan az ára.

Ha van egy egyedülálló lány, akinek pénzt ajánlanak dolgokért, akkor van az a pénz amiért bevállalja (kivéve ha amúgy is sok pénze van).

De gondoljunk bele van egy 25 éves nő meg egy 30 körüli férfi, aki talán nem is néz ki rosszul, akkor nehogy már ne menjen bele a dologba.

Persze itt mindenki erkölcsös, csak más leírni és más látni maga előtt sok pénzt. Gondoljunk bele, 10-20 millió forintot leraknának elé kp-ban, lehet félretenné az erkökcseit.

Ezzel senkit nem megbántani akarok vagy ilyesmi, de ha sok pénzről van szó, sokan olyat is tesznek amit korábban nem is gondoltak.

2016. jún. 23. 22:24
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
"Tudod, a szerelem nem így működik" de szex attól még működhet így.
2016. júl. 26. 10:51
 14/25 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyit ajánl. :)
2016. júl. 26. 11:47
 15/25 anonim ***** válasza:
Ja és ki számít fiatal lánynak? Engem 10 év még nem zavarna, több már igen.
2016. júl. 27. 15:30
 16/25 anonim ***** válasza:

20 ev max. Ha bejonne a csavo, nem kene fizetnie azert, hogy vele jarjak, de ha nem, akkor milliokat is fizethet, biztosan nem fogom elverni ra a fiatalsagomat, kulonosen ugy h gyakorlatilag az adosa leszek.

16L

2016. aug. 11. 13:02
 17/25 anonim ***** válasza:

A szomroú valóság, hogy mindenkinek az egoja megvásárolható nézzél meg egy casting videót.

Mutasd meg a melled: 100 ezer csaj: ÁÁÁ nem

ok 200: Fogd meg!

Pasi már szexelhetnénk is ennyiből nem?

Csaj szerinted ku**a vagyok???

300?

NEM VAGYOK k**va

Okés 500??

És már rajta is van a brén...szóval :) nem hiszem azt, hogy tényleg mindenki , de az emberiség 80% elbukna valahol...főleg, ha nő.

Nekünk férfiaknak szerintem még 1000 ft is elég lenne,hogy megdugjunk valakit:DD szóval azért mondom, hogy nekünk már alapból bukta.

2016. aug. 23. 17:25
 18/25 anonim ***** válasza:

Fuj! Nem!

18L

2016. aug. 23. 17:27
 19/25 Aluse válasza:
Már maga a tény, hogy pénzt ajánlanának fel neked, hogy legyen köztetek valami, kiborító. Ha érzéseket táplál irántad, nem pénzzel kellene elérnie, hogy te is "beleszeress". Ha pedig csak testi kapcsolatot akar veled, akkor le kellene koptatnod. Csak annak add a tested és lelked, aki meg is érdemli azt. A korkülönbségnek pedig ehhez semmi köze. Senkitől se fogadj el pénzt ilyen okokból. Ha pénz szűkében állsz, szerezz munkát, de ne ilyet.
2016. aug. 23. 20:24
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem. 18/L
2016. aug. 30. 21:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!