Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ijesztő a lányok számára egy ilyen srác?
Kedves kérdező
Az a baj hogy kb 100 emberből 1 ilyen van mint te
Nem érted meg amit mondunk DE mi sem tudunk téged megérteni
Szerintem fogadd el hogy érzéseket nem lehet megjátszani, az emberek pedig érzik hogy benned semmi érzelem nincs (és ezt nem rosszindulatbol írom)
Nem tudom mitől alakult ez ki nálad...esetleg vmi gyermekkori trauma vagy ilyesni :/
Nem tudok tanácsot adni
Lehet próbálnék veled barátkozni de feladnám egy idő után
22es vagyok
Nekem már volt ilyen ismerősöm...és sajnos nekem nagyon fájt de otthagytam
Nem birtam hogy egyszerűen semmit nem érzett
Ő persze lesz*rta h vége a barátságunknak mert egyszerűen ilyen
Lehet el kellett volna fogadnom
De amikor te szeretsz vkit és érzed hogy érzelmileg te nem jelentesz neki semmit (lényegében senki nem jelent neki semmit) az egy idő után kibirhatatlan
Felszínes kapcsolat kiépítésére tökéletesen alkalmas. Nem fogok "mély barátságot" kezdeni vele, sem beleesni. Egyszerűen dumálgatni, elmenni ide-oda. Aztán ha megszakad ez a "barátság" mindkettőnk sz*arna rá, mert ez ilyen. Ismerek ilyen embert mint te, kérdező! (Sőt, talán pont te vagy az az ember :D)
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy játszd magad tovább ahogy szeretnéd. Lesznek olyan csajok akiknek nem fog feltűnni, és lesznek akiknek igen. Utóbbit le kell kakilni ami neked nem lesz nehéz.
És közben felszínes kapcsolataid is lehetnek, vagy "barátságaid" hozzád hasonlókkal. Lehet színes életed érzelmek nélkül is.
Javaslom az adrenalint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!