Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mlyen titokban járni valakivel? 16/l
Figyelt kérdés
2016. jún. 21. 11:50
11/14 A kérdező kommentje:
Itt lakik a faluba a fiú es nem akarom hogy barki tudjon róla hogy mi együtt vagyunk.... szerelmes vagyok belé nagyon rég ota és tudom hogy szeret de most még csak titokban akarunk foglalozni egymassal.....hát szerintem is izgalmas lesz :D de pl mikor nem lessz itthon senki atjohet meg a faluba is fogunk találkozni az nem erdekel hogy látnak minket egyutt csak ne tudja senki hogy járunk. Imádom szeretem ő 20 eves
2016. jún. 21. 13:29
12/14 anonim válasza:
" de pl mikor nem lessz itthon senki atjohet"
Szóval minél hamarabb dugni akarsz mi?
Egyébként miért kell titokban tartani? 20 évesen több és is lehetne a felnőtt fejében,minthogy ilyen gyerekes fas.zságokba menjen bele...
14/14 A kérdező kommentje:
Nem dugnj akarok......
2016. jún. 21. 20:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!