Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk: szerintetek ilyen alkattal fel lehet venni bikinit strandon (kép)?
Figyelt kérdés
Tavaly óta híztam és nem tudom, merjek-e így bikinit venni, szégyellem a testem az ismerősök előtt:-(
Mit gondoltok, szabad-e így strandra mennem?
17/L
2016. jún. 20. 23:06
1/27 anonim válasza:
Simán, nincs ezzel semmi baj :) 18/F
2/27 anonim válasza:
Őszintén: nem túl vonzó de menj el nyugodtan, nem pasizni kell a strandon. :)
4/27 anonim válasza:
Szabad-e? Hogyne szabadna! Akinek nem tetszik ne nézzen oda! Én ezt mondom mindig, hasonló a "gondom", viszont már nem érdekel. A barátok elfogadnak ígyis meg úgyis. A többit pedig lesz.arom.
17/F
5/27 anonim válasza:
Nem, kitiltanak! Ahj ,ugyan már.... Ne mondd ,hogy szégyelled,hisz ezen nincs mit.Csinos vagy! Miért tartasz más emberek véleményétől? Kérdem én , kinek van tökéletes teste? Senkinek. A tökéletesség nem létező ,ezért mindben van hiba vagy maga a hiba nem is létezik,ha a tökéletesség nem elérhető. Szóval nem köthetnek beléd. Egyrészt azért ,mivel az ő testük se tökéletes ,másrészt a tiéd pedig nem rossz. Szóval vegyél fel egy csini bikinét ,élvezd a strandod ,és ne engedd át magadnak a szorongásnak ,hogy vajon más miként vélekedhet rólad. Lány voltam ,sorry.
7/27 anonim válasza:
Szerintem nincs semmi baj az alakoddal. Eléggé szexi és nőies csípőd van. :)
8/27 A kérdező kommentje:
Hű, meglepődtem a sok pozitív válaszon, köszönöm:-)
Pedig nagyon kövér lett a hasam:-S
2016. jún. 20. 23:24
9/27 anonim válasza:
#9 gratulálok, ilyen stilussal nem sok sikered a nőknel
10/27 anonim válasza:
#9 Mi az hogy lány létedre?! A pasiknak lehet "nagyhasuk", de a lányoknak nem? Ha valami nem tetszik, akkor nem kell nézni.
Azért megnézném a kockás hasadat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!