Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire zavarna titeket az a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavarna titeket az a "szépséghiba" hogy az arcom teljesen tele van szeplővel? 17/f

Figyelt kérdés

Elég rondán nézek így ki amúgy, ezért nem is szívesen csinálok magamról képeket. Volt már úgy, hogy beszéltem egy lánnyal és küldtem magamról egy képet, akkor egy idő után lerázott.

Szóval valszeg ez sok embert taszít és engem is nagyon zavar és nem hiszem hogy ezzel annyira tudnék kezdeni akármit. Félek, nem fogok senkit találni aki elfogadja ezt.

2016. jún. 20. 18:24
 1/10 anonim válasza:
100%
Nem értem egyeseknek mi a baja a szeplőkkel, szerintem cuki. Hidd el, hogy lesz lány aki úgy fogad el, ahogy vagy.
2016. jún. 20. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is szeplős vagyok,és nem lehet annyira ronda,amennyire gondolod.Azt az egy lányt meg felejtsd el...senki sem tökéletes!Én azt mondom,hogy fogadd el először te magad olyannak,amilyen vagy,és utána más is elfogad! 16/L
2016. jún. 20. 18:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan lesz olyan, aki elfogadja. Főleg, hogy ez nem is taszító. Nem hiszem, hogy ez alapján fognak megítélni.
2016. jún. 20. 18:33
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem tökéletes, a szeplők engem biztos nem zavarnának. Ha valaki ilyen dolog miatt szakítja meg a kapcsolatot veled, akkor arra nem érdemes időt pazarolni.
2016. jún. 20. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs semmi baj a szeplővel, a te arcod az teszi különlegessé :) Te szerencsésebb vagy, mint én, mert nekem nemcsak az arcomon vannak. Sokáig piszkáltak vele, hogy milyen csúnya, mi baja van a bőrömnek stb., de idővel elfogadtam és megszerettem.

Akinek ez probléma, arra rá se hederíts :)

2016. jún. 20. 19:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Először neked kell elfogadnod magad, hogy mások elfogadjanak. Kiül az arcodra ha nem vagy magaddal megelégedve, és ez taszító az embereknek. Tapasztalatból mondom, én is sokkal szebbnek érzem magam mióta van egy pici önbizalmam..fotózni azért még nem szeretek >< 16/L
2016. jún. 20. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:
A szeplőkkel nincs gond :D
2016. jún. 20. 20:04
 8/10 anonim ***** válasza:
Igaz, nekem nincs szeplőm, így "könnye beszélek". DE gondolj bele, milyen annak, akinek pattanásos, ekcémás vagy éppen tűzfoltos az arca.. Na, ugye, hogy így már annyira nem is rossz az a szeplő?:D (ami egyébként szerintem aranyos.:D)
2016. jún. 20. 21:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszenek a szeplők! Különlegessé teszik az arcot szerintem. Ne foglalkozz más véleményével, fogadd el magad így :)
2016. jún. 21. 20:54
 10/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nekem pont az tetszik,ha szeplős egy nő,szóval ne aggódj.
2017. febr. 24. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!