Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előny vagy hátrány?
Figyelt kérdés
Ha egy fiúnak olyan hosszú a haja, hogy az álláig ér
Természetesen nem így hordom, csak eddig ér:D
Kort is írjatok légyszí:)
2016. jún. 19. 08:40
11/21 anonim válasza:
Nekem személy-szerint nem tetszik, de persze ez csak az én véleményem. Úgy látom a többségnek bejön. :D :)
12/21 anonim válasza:
Hátrány! Hátrány! Hátrány! Bár attól még lehetsz jófej, de pl nekem ÚGY nem jönnek be a hosszúhajú fiúk. Szóval lehet, h pont előny mert emiatt nem menne tönkre egy barátságod egy olyan lánnyal, mint én, mert ő tutira nem érezne többet.
13/21 anonim válasza:
Ahhw,én egyszerűen imádom a kicsit hosszabb hajat^^ Nagyon aranyosnak és vonzónak tartom,főleg ha göndör vagy hullámos,akkor elolvadtam
15/L
15/21 anonim válasza:
Nekem egyértelműen előny!!! Mondjuk ismerek olyan fiút akinek egyáltalán nem áll jól, de ha valakinek igen akkor nagyon jó lehet.
16/21 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a hosszú hajúak..Csak attól függ hogy jól ál e..De ne pont vállig érjen hanem akkor már hosszabb legyen..Meg a rockereknek /metálosolnak ál igazán jól. Például Vörös Attilának nagyon jól ál.De nem muszáj rockernek lenni például ha nem vagy az is jól ál ha felgumizod. 16/L
17/21 anonim válasza:
Axl Rose (fiatal!), Johnny Depp... Khm... Egyértelműen előny. :D De azért legyen gondozva. :)
19/21 anonim válasza:
Hajviselettől függ. Alapvetően nekem inkább a rövid haj imponál, de ha illik hozzád, akkor miért ne, nem hiszem, hogy ez lenne a döntő.
20/21 anonim válasza:
Csak a hosszú haj tetszik és ha a barátomnak csak idáig érne bíztatnám h növessze még.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!