Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudtok ilyesmi diákmelót mondani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudtok ilyesmi diákmelót mondani?

Figyelt kérdés

Elkezdenék melózni így nyáron mint diák, először dolgoznék..

Olyan helyet tudnátok mondani ahol új haverokat lehet szerezni stb.? Milyen meló helyet ajánlotok? (pl. kfc? )

Amúgy Budapesten.

17f

2016. jún. 18. 02:31
 1/3 Karen Patricia válasza:
El mehetnél dolgozni gyárba, vagy dinyét, paradicsomot szedni. En is diák vagyok, most fogok eloszor dolgozni, én a szolár munkát választottam.
2016. jún. 18. 08:11
 2/3 anonim ***** válasza:

diákmunkát főleg a diákszövetkezeteken keresztül találsz, nekik sok féle céggel vannak kapcsolataik, biztosan tudnak olyan helyeket ajánlani, ahol sok új emberrel lehet megismerkedni. ilyenek a gyorséttermek is, különféle árufeltöltő munkák, különösen ilyenek a mindenféle fesztiváli melók.

a mindenféle adatbeviteli és egyéb adminisztratív munkák viszint valószínűbb, hogy egyedül végzendőek.

érdemes lehet elmenned valamilyen telemarketinges, vagy telefonos ügyfélszolgálati melóra is. itt általában elég sok fiatal van és nagyon tanulságos tud lenni emberek és a stressz kezelésével kapcsolatban is, de az üzleti élettel és a különféle ajánlatokkal kapcsolatban is sokat megtudhatsz belőle - bár általában az ilyet nem csinálja túl sokáig az ember, mert elég megterhelő tud lenni.

2016. jún. 18. 11:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha idén nyáron is mennél dolgozni akkor válaszolok :D

Bár fiú vagy és azok általában szeretnek pakolgatni, én inkább ajánlanék egy irodai melót :) az az egyetlen olyan, ami ha 9-kor kezdődik akkor te 9-kor érsz be és ha 5-ig tart akkor te 5-kor köszönsz el mindenkitől. KFC-ben pl 20-30 perccel kezdés előtt be kell érned, különben lecsesznek. és ha mondjuk 5ig vagy akkor 5kor mehetsz átöltözni de inkább negyed 6kor...

2017. márc. 24. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!