Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ő bejön nektek? 10...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ő bejön nektek? 10 pontból mennyit kapna?

Figyelt kérdés

Kort és nemet is írjatok!

Megis fogalmazhatod, hogy miért és miért nem tetszik neked :)

Matt Smith

2016. jún. 17. 21:19
1 2
 11/14 anonim válasza:
nem tudom miért de én valahogy 10/20 millót adnék neki ... tetszik a haja és viselkedése ő a kedvenc doktorom a többi közül mikor a 7 évad végén elment napokig sirtam és már ugy nm is tetszik a sorozat. Az egész sorozatban az tetszik ahogy viselkedik és mindent megold és tok viccesen viselkedik. nem csak a szerepében de a valóságban is szimpatikus a személyisége de a barátaim szerint hülyén néz ki pedig nem :D én leélném vele az életem
2016. nov. 18. 17:29
 12/14 anonim válasza:

Én imádom 10/10 és nem csak a Doktor miatt. Amúgy is nagyon helyes pasi.

22/N

2017. aug. 5. 17:27
 13/14 anonim ***** válasza:

Kicsit megkéstem a válasszal, de sebaj.

Hát, Matt a kedvenc Doktorom, ezen kívül a kedvenc színészem, miatta kezdtem el nézi a The Crown című sorozatot, és most örömmel olvastam hogy a Star wars IX.-ben is benne lesz 😁😁

Egyébként nekem 10/9.5

Azért, mert kb ő az ideálom, magas, barna haj, vicces, stb. A fél pont levonás azért van mert nem barna a szeme (imádom a barna szemét), hanem azt hiszem kék vagy zöld :)

2018. aug. 30. 08:02
 14/14 anonim válasza:

Nekem nagyon bejön én nagyon szeretem.Álltalában mindenre 10/9-et adok mert “semmi sem tökéletes”,de Matt nálam simán megérdemli a 10/10-et.Szerintem nagyon aranyos, jóképű,jó alakításai vannak.

(Kort nem írok,de lány)

2019. aug. 21. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!