Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti megmondjátok a barátotoknak, hogy nagyvécére mentek?
Figyelt kérdés
A barátommal biciklitúrázunk, már második napja. Tegnap nem voltam így ma reggel már nagyon csikart. Kértem, hogy álljunk meg egy nyilvános vécénél. Én nem részleteztem mit csinálok, ő pedig azt gondolta rögtön jövök. Hát picit tovább tartott mint terveztem ő pedig már nagyon várt. Cikinek éreztem a dolgot. L/212016. jún. 17. 08:10
1/11 anonim válasza:
Hát szerintem nagyon ciki. Legalább elmondhattad volna neki, vagy mondhattad volna azt neki hogy menjen el valahová amíg te elmész wc re. Ez így elég CIKI lehetett
2/11 anonim válasza:
miért a barátod nem szarik??? tinik..áhhhhh
3/11 anonim válasza:
A barátod eddig biztosan azt gondolta, hogy te soha nem mész nagyvécére, ezért tényleg érdemes titkolni, nehogy megtudja.
4/11 anonim válasza:
Miért lenne ciki? A barátod is szokott nagyvécézni..régen rossz ha ezt cikisnek érezted.
5/11 anonim válasza:
#1 hülye vagy?
Kérdező: 21 évesen ne legyen már ez is ciki. Bejelenteni meg nem kell külön, nem vagy öt éves.
6/11 anonim válasza:
#1 Te egy f***at**os új generációt követő h****egyerek vagy? Ne legyen már ciki a sz**ás b**sz**e**k**va*let.
7/11 anonim válasza:
nők...:D
tényleg ilyen nehéz kibökni,hogy sz rni megyek,lehet nem 2 perc lesz?
8/11 anonim válasza:
:3, nem ciki :), és szerintem az se nagy ügy, ha elmondod diszkréten, hogy egy kicsit több időt kell várnia rád :3
9/11 anonim válasza:
Nem várja senki, hogy a bőrödön izzadd ki, de úgy, hogy illatos legyen.
Nem kell neki mondani, csak elszaladsz vécére, pár perc, és jössz (hacsak nem vagy 20 percig sz@rós típus, bár ezt kétlem)
10/11 anonim válasza:
mér gameba is kiírom pill budi 15p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!