Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek komolyan gondolja?
Figyelt kérdés
Probalom roviden es erthetoen leirni. Van egy fiu akivel mar kb 1 honapja beszelek eddig nagyon sokat de mostanaban egyre kevesebbet. Az biztos hogy kolcsonosen tetszunk egymasnak mert o az elejetol kezdve mondta nekem hogy szeretne ugymond meghoditani. Na de a lenyeg a lenyeg a heten fogunk talizni es megbeszelni a dolgokat ezt mar regota terveztuk de eddig mindig volt valami egyikunknek. A kerdesem az hogy meg mindig komolyan gondolhatja attol mert mostanaban kevesebbet beszelunk mert azt mondta most sok a programja (persze nekem is sok van csak en olyan vagyok ha epp tudok akkor irok) es keves az ideje de mindig mondja attol fuggetlenul hogy meg mindig erdeklem es szeretne talakozni.?
16L 18F
2016. jún. 15. 13:01
2/4 anonim válasza:
Lehet komoly is, de az is benne van, hogy csak meg akar "hódítani". Ha találkoztok akkor többet fogsz tudni. Sok sikert! Remélem komolyan gondolja.
3/4 A kérdező kommentje:
Rendben koszi a valaszokat. Remelem 😊
2016. jún. 15. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!