Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok miért ennyire (fhuu...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok miért ennyire (fhuu ide valami csúnyát kéne írni, de nem fogok)?

Figyelt kérdés

A lányok miért ilyenek? :(, én eddig csak olyanokkal találkoztam, akik mindenfélét hitegetnek velem és aztán egy kis idő után már elhagynak/megcsalnak :(. Kérdem én, miért jó ez a lányoknak? Esetleg valami betegesen jó érzést ad, ha egy fiút eldobsz?? Aztán felszedsz egy másikat és őt is eldobod?

17F

2016. jún. 14. 16:29
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak játszadoznak..ne foglalkozz velük egy darabig ne keress barátnőt és egy kicsit légy egyedül. :)
2016. jún. 14. 16:32
 2/8 anonim válasza:
25%
Mert a nők nem valóak tartós kapcsolatra!
2016. jún. 14. 16:37
 3/8 A kérdező kommentje:
De nem akarok egyedül lenni! ÉS 2-es tévedsz, mert biztos vannak kivételek, csak ők valószínűleg utálnak engem :(
2016. jún. 14. 16:42
 4/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem értek egyet az előző hozzászólóval, hisz eddig nekem csak tartós kapcsolataim voltak, a barátnőimnek szintén, semmi ilyen kis játszadozás. Vannak lányok akikkel ki lehet alakítani tartós kapcsolatot csak meg kell őket találni.

19/L

2016. jún. 14. 16:42
 5/8 anonim válasza:
67%
Hát kinek mi a tartós kapcsolat ugye... Én pár hónapot, évet nem tartok annak.
2016. jún. 14. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
Valószínűleg nem találkoztál még normális lánnyal, pedig vannak bőven, csak őket nehezebben veszik észre a fiúk.
2016. jún. 14. 17:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Kétlem, hogy egy "normális" lány örülne annak, ha az utcán egy vad idegen azzal állítana oda, hogy nagyon tetszik neki :O.

Vagy ők is örülnek ennek? :O

2016. jún. 14. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
72%

Nekem az első kapcsolatom majdnem 2,5 évig tartott, a mostani(második) már 8 hónapja... Ha engem utcán szólítana le valaki, nem feltétlen kizáró ok. Attól függ, ahogy előadja. Nem, nem a "szövegére" gondolok, engem az hidegen hagy. Ha megfogna a kisugárzása, kedves lenne és persze számomra vonzó is, adnék neki egy esélyt. De egy "szép vagy"/"szia cica, van gazdád?" jellegű duma nekem semmiképp nem lenne bejövős, a lelki dolgokat előre valóbbnak tartom. :D A normális lányok általában zárkózottabbak, pl. képzőművészeti szakkörökben, otthon lehet őket megtalálni... :D Szórakozóhelyen nem valószínű, max. ha szerencséd van és az egyik barátnője elrángatta épp... :D Sok esetben az önbizalmuk sincs toppon, mert nem kevesen hiszik, hogy amiből sok van, az a helyes és magukban keresik a hibát ha esetleg kiközösítik őket a plázaizék... Ismerkedésnél vedd figyelembe, hogy a csajnak legyen humora. Ne csak akkor nevessen ha te viccelődsz, hanem tudjon is hozzátenni. Ez már jó jel, na meg az is ha valaki nem 3-4 témára van beszűkülve, hanem több dolog felé érdeklődik.

17/L

2016. jún. 15. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!