Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Akkor most tetszem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Akkor most tetszem neki?

Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban, aki már régebben megtetszett. Valahol úgy érzem kölcsönös, mivel nagyon sokat hülyülünk együtt ráadásul az osztálykiránduláson volt olyan este, hogy el se mozdultunk egymás mellől. Sajnos a suliba ezt olyan gyerekesen mutatja, ki vagy is piszkál, valamikor (pl.: osztálykirándulás) leül mellém és lazán a hátam mögé teszi a kezét vagy éppen a derekamra. Mindjárt vége az évnek és nem akarom azt hogy a nyári szünetben az egész elfelejtődjön, mert nem találkozunk, nem beszélünk. Az a baj, hogy el se tudom dönteni, hogy tetszem e neki, mert az egyik pillanatban olyan mint az előbb írtam a másikba pedig rám se hederít. Sokan mondják az osztályból hogy tetszem neki a legjobb barátnőimtől a srác volt barátnőjéig (aki amúgy megmondta hogy nem zavarja), de nem akarom elhinni. Vagy is egy részem biztosan elhiszi, de félek hogy tévedek és ott a nagy pofára esés. Most akkor tetszem neki? Mit csináljak, hogy megmaradjon a kapcsolatunk, vagy összejöjjünk? Nem merek vele beszélni, mert félek, hogy kiröhög vagy egyszerűen nem is érdekli. Segítsetek! Mi legyen?

2016. jún. 12. 12:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy tetszel neki,de lehet hogy csak egy jo baratkent tekint rad.Beszelgess vele sokat stb.Nem hiszem hogy kirohogne.Mert ha baratkent is tekint rad akkor biztosan megerti de azert kene bedzelned vele mert lehet hogy o is ugyan ugy erez mint te
2016. jún. 12. 12:30
 2/2 anonim ***** válasza:
0%
engem ez annyira nem érdekel most
2016. jún. 12. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!