Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
érdemes még 1x bejelölni, hátha visszajelöl? Vagy csak hülyét csinálok magamból?
Kb. október körül bejelöltem 1 srácot, (aki nem mellesleg tetszik :D ) akivel 1 suliba járok és párszor együtt edzettünk.
Kb. 1 hónapot vártam, hátha visszajelöl, de semmi, akkor kijelöltem, majd megint be.
Pár hónapja véletlenül töröltem a jelölést, amikor telefonon rákerestem és a képernyő szélt sikerült megnyomnom...
Szerintetek bejelöljem ujra, vagy csak hülyének néz?
kort és nemet is légyszi:)
2. épp ez a gond, hogy már vége a sulinak :/
az meg a másik, hogy nem merek odamenni hozzá és mindig a 1 vagy több haverjaval van :/
Inkább írj rá, ha nem igazol vissza. De amúgy ez már jelent valamit. De azért írj neki.
Őskor/nem.
semmiképpen sem fogok ráirni, főleg ha nem jelöl vissza, nem akarok tényleg hülyét csinálni magamból
utolsó: "őskor"-> ez mit jelent?
én csajjal jártam így, ráadásul valamennyire ismertük is egymást. bejelöltem még egyszer, semmi. aztán majdnem odamentem élőben hozzá, és végül is a barátnője mondta a barátomnak, hogy nem érdemes...
lényeg, hogy szerintem semmiképp ne jelöld be újra.
te írtad,hogy:kort ès nemet is ,ezèrt a #4-es megírta,hogy őskor,nem pedig az èletkorát.
remèlem èrthetően magyaráztam..:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!