Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vonzódom sokkal idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom sokkal idősebb pasikhoz, férfiakhoz? Többi lent.

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, bár mindenki sokkal idősebbnek néz, olyan 17-18-nak. Pedig nem is pingálom magam, nem öltözködöm kirívóan. Minden korosztájjal nagyon jól megtalálom a közös hangot. A gondolkodásom is komolyabb egy "átlag" 14 évesénél. Egy okos és értelmes lány vagyok. (Nem vagyok egoista, csak szeretném, hogy nagyjából kapjatok egy képet rólam.) Nem értem miért, de a nálam 5-10 évvel idősebb pasik jönnek be. A korosztályomba senki sem tetszik, nem jönnek be. Ez miért lehet? (Nincs apakomplexusom :D )
2016. jún. 11. 20:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért mert sokkal komolyabbak az ídősebbek(persze van köztük is komolytalan) de több arányba gondolom. De teljesen meg értelek nekem is inkább az ídősebbek jönnek be külsőleg meg belsőleg is. Valahogy mellettük biztonságosabban érzem magam.
2016. jún. 11. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Pontosan ilyen lányt keresek. Írj
2016. jún. 12. 08:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezzel a gondolkodással össze ne gyere egy idősebb pasival, mert max. lefektetne, komolyan nem venne... Vagy annyiszor vágna fejbe helyesírási szótárral, ahányszor megbuksz nyelvtanból. A kérdésre válaszolva: a legtöbb lány a nála valamivel idősebb pasikhoz vonzódik, igaz nem 10 évvel. De az 5 évben semmi rendkívüli nincs. A 10 év sem olyan vészes. De attól függ kik tetszenek, lehet pont fiatalabbnak néznek ki, mint amennyi idősek. 17/L
2016. jún. 12. 09:19
 14/15 anonim ***** válasza:

Normális hogy idősebb csávó kell neked, lány vagy, szóval azt hiszed hogy érettebb vagy a korodbelieknél.

És egy idősebb csávónak van pénze, kis eséllyel kocsija.

Azon pedig csak nevetni tudok mikor egy kb 26 körüli összejön egy 15-16 évessel.

2016. jún. 12. 11:50
 15/15 anonim válasza:
En 40 vagyok. Es kedvelem a fiatal lanyokat. Ha van kedved irj. Ismizzunk.
2016. júl. 26. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!