Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ver a barátom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ver a barátom?

Figyelt kérdés

Már 5 hónapja vagyunk együtt de az utóbbi 2 hónapban teljesen megváltozott, mintha valahogy agresszív és birtokló lenne velem. 2 hónapja azt beszéltük hogy hova menjünk el együtt nyaralni és amikor nem azt mondtam amit ő szeretett volna teljesen kifordult magából. Elkezdett velem üvöltözni hogy márpedig mi oda megyünk ahova ő mondja mert az övé vagyok. Másnap bocsánatot kért és meg is bocsátottam neki egy kis habozás után. Aztán legközelebb csak május elején lett teljesen idegbeteg attól h az új munkatársam randira hívott és hogy miért nem mondtam meg neki (mármint a barátonak) amint elhívott idézem:"az a semmirekellő ...

Ekkor már valósággal féltem tőle. Másnap később értem haza mert a munkahelyen értekezés volt. Amint beléptem az ajtón megvádolt azzal h megcsalom. Teljes erőmmel azon voltam h tiltakozzak és ekkor felpofozott. Azóta gyakrabban is elfordult h aprósgokért is megvert. Annyira h lila foltos maradt az oldalam és a szüleimnek azt kellett hazudnom hogy leestem a lépcsőről.

Olyan borzasztó.

Az összes közösségi oldalam jelszavát tudta és mindig mindenben ellenőriz. (ezt is egy kamu-email címmel csináltam)

Annyira félek tőle hogy nem merek szakítani.

Mit tegyek ha egyszerűen fájdalmas és félelmetes erről beszélnem?

Ha megtudná hogy csak gondolni akartam arra hogy elhagyom el sem tudom képzelni mit műveln velem.

A bántó kommenteket légyszi mellőzzétek.

Eleget sírtam így is.

2016. jún. 7. 22:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Magyon ügyi vagy :3.. Kitartást és sok sikert hidd el meglesz ez :)
2016. jún. 8. 18:23
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Pl. felnyomod rendőrségen, hogy vert téged és terrorban tartott. Ez által le is kellett feküdnöd vele pedig te nem akartál. Felfüggesztett garantált. Aztán ha mással is megtenné, akkor megy a böribe. Így garantálhatod hogy mással ne tehesse meg.
2016. jún. 8. 18:56
 23/28 anonim ***** válasza:
17-es vagyok. Voltál szüleidnél, sikerült?
2016. jún. 9. 08:49
 24/28 anonim ***** válasza:
csatlakozom az elottem szólóhoz remélem sikerült megtenned az első lépéseket kérjük irj majd amikor tudsz drukkolunk.
2016. jún. 9. 12:02
 25/28 A kérdező kommentje:

Itt vagyok a szüleimnél. Végre!

Most cuccolok ki. Nem tudom mi lesz ezután de az biztos hogy felmondok (mivel tudja hol dolgozom)és egy ideig a szüleimnél maradok. Az egyik barárommal is sikerült ma délelőtt beszélnem a történtekről és felajánlotta hogy ha kell akkor szívesen elkísér akárhová.

Az biztos hogy fel fog keresni és őrjöngeni fog de most hogy már volt bátorságom elmondani az egészet már nem félek tőle annyira. Persze attól még tartok tőle hogy felkeres de én próbálok mindent amit csak tudok megtenni hogy soha az életbe ne léphessen velem kapcsolatba.

Köszönöm hogy aggódtok értem. Tényleg nagyon sokat segítettetek. Ha nem adtatok volna tanácsokat most rettegve ülnék a munkahelyemen hogy ha hazaérek mit várhatok tőle.

Köszönöm mégegyszer. Azt nem lehet kifejezni mennyire hálás vagyok ❤❤

2016. jún. 9. 13:30
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól tetted! Ne aggódj, a szüleid és a barátaid melletted állnak, minden rendben lesz, a nehezén túl vagy!
2016. jún. 12. 12:34
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Okosan tetted, kérdező. Most már csak az a dolgod, hogy ki is tarts az elhatározásod mellett. Mindent meg fog próbálni, hogy visszaszerezzen! Fenyegetőzik, aztán ígérgetni fog, mézesmázos lesz. Talán még sírni is fog, vagy öngyilkossággal fenyegetőzni. De ne dőlj be neki! Egyszer és mindenkorra szakíts meg minden kapcsolatot vele. Kérdezed, hogy mi lesz, ha mással is megteszi ezt. Meg fogja tenni, de ez ellen te nem tudsz csinálni semmit. Ne rugózz rajta, legyen ez a következő lány gondja. Ez a te életed, neked ezzel kell foglalkoznod, nem másokkal.
2016. jún. 12. 12:59
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
27-es jól mondja, ne dőlj be neki, akármit is ígér! Ez csak egyre rosszabb lenne, a végén már annyira betegesen féltene, hogy dolgozni sem engedne meg a szüleidhez! Szakíts meg minden kapcsolatot vele!
2016. jún. 13. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!