Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha ver a barátom?
Már 5 hónapja vagyunk együtt de az utóbbi 2 hónapban teljesen megváltozott, mintha valahogy agresszív és birtokló lenne velem. 2 hónapja azt beszéltük hogy hova menjünk el együtt nyaralni és amikor nem azt mondtam amit ő szeretett volna teljesen kifordult magából. Elkezdett velem üvöltözni hogy márpedig mi oda megyünk ahova ő mondja mert az övé vagyok. Másnap bocsánatot kért és meg is bocsátottam neki egy kis habozás után. Aztán legközelebb csak május elején lett teljesen idegbeteg attól h az új munkatársam randira hívott és hogy miért nem mondtam meg neki (mármint a barátonak) amint elhívott idézem:"az a semmirekellő ...
Ekkor már valósággal féltem tőle. Másnap később értem haza mert a munkahelyen értekezés volt. Amint beléptem az ajtón megvádolt azzal h megcsalom. Teljes erőmmel azon voltam h tiltakozzak és ekkor felpofozott. Azóta gyakrabban is elfordult h aprósgokért is megvert. Annyira h lila foltos maradt az oldalam és a szüleimnek azt kellett hazudnom hogy leestem a lépcsőről.
Olyan borzasztó.
Az összes közösségi oldalam jelszavát tudta és mindig mindenben ellenőriz. (ezt is egy kamu-email címmel csináltam)
Annyira félek tőle hogy nem merek szakítani.
Mit tegyek ha egyszerűen fájdalmas és félelmetes erről beszélnem?
Ha megtudná hogy csak gondolni akartam arra hogy elhagyom el sem tudom képzelni mit műveln velem.
A bántó kommenteket légyszi mellőzzétek.
Eleget sírtam így is.
Itt vagyok a szüleimnél. Végre!
Most cuccolok ki. Nem tudom mi lesz ezután de az biztos hogy felmondok (mivel tudja hol dolgozom)és egy ideig a szüleimnél maradok. Az egyik barárommal is sikerült ma délelőtt beszélnem a történtekről és felajánlotta hogy ha kell akkor szívesen elkísér akárhová.
Az biztos hogy fel fog keresni és őrjöngeni fog de most hogy már volt bátorságom elmondani az egészet már nem félek tőle annyira. Persze attól még tartok tőle hogy felkeres de én próbálok mindent amit csak tudok megtenni hogy soha az életbe ne léphessen velem kapcsolatba.
Köszönöm hogy aggódtok értem. Tényleg nagyon sokat segítettetek. Ha nem adtatok volna tanácsokat most rettegve ülnék a munkahelyemen hogy ha hazaérek mit várhatok tőle.
Köszönöm mégegyszer. Azt nem lehet kifejezni mennyire hálás vagyok ❤❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!