Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti erre hogy reagáltok?
Figyelt kérdés
Hogy regáltok arra ha egy fiú ismerősötök (legyen az közeli vagy csak olyan akit látásból ismertek) rátok ír facebookon. Ti ennek örültök vagy inkább visszataszító?2016. jún. 6. 18:53
1/5 anonim válasza:
anyám... ez már okos kérdés.. van akinek örülnek, van aki közömbös. és van akit utálnak.. ez mind emberfüggő..
de ne legyél gyáva ha rá akarsz írni egy lányra.
2/5 anonim válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele,miért ne irhatnál rá?!
3/5 anonim válasza:
Kozombos..elirogatok barkivel aki kedvesen ir stb :)
4/5 anonim válasza:
ez leginkább emberfüggő, hogy kinek örülök és kinek nem
5/5 anonim válasza:
Én örülnék ha "valaki" írna de sztem mindenki így van ezzel. Próbáld meg! Hátha te vagy a személynek az a "valaki"...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!