Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Választanátok olyan párt, aki nem szeret olvasni?
Imádom mindenét úgy, ahogy van, szeretnék minden pillanatot vele tölteni és hosszútávon tervezni vele.
Van viszont egy elég nagy bibi: mindig olyanról álmodtam, akivel ez a hobbink azonos, mivel számomra ez szinte egy életstílus. Azon ábrándoztam, hogy majd együtt olvashatok vele.
Viszont ő sajnos kifejezetten nem fogékony rá, hiába mutatott hajlandóságot megpróbálni. Sosem fogjuk ezt együtt csinálni és ez nekem nagy csalódás.
Mit tehetnék? :(
Együtt olvasás, nagyon aranyos vagy :DDD de tényleg :D
Hát én nem várom el hogy a barátnőm olvasson, én szeretek, ha tudom minden reggelemet azzal kezdem, meg napközben is nyomatom, de ha a másikat nem érdekli, engem nem zavar :D Szerintem egy ilyen miatt szakítani elég nagy baromság.
21F
Abban nem reménykedek, hogy túl sok olyat találok, aki annyit olvas, mint én. Ez elég irreális elvárás lenne.
Engem addig nem igazán zavar, ha nem nagy olvasó, amíg nem sggfej ezzel kapcsolatban. Tehát ha ő mags nemign olvas, az oké. De ne szarozza az olvasást, ne pampogjon miatta, ne nevezze pl. értelmetlen időpocsékolásnak. Ennyi.
Csak azért, mert nem szeret olvasni, tut nem szakítanék egy egyébként teljesen jó sráccal. Nekem pl. volt olyan exem, aki a figyelemzavaros betegsége miatt nem bírt sokáig koncentrálni egy egyébként passzív dologra. Nem hánytorgattam fel neki, ő ilyen.
együtt olvasni:DDDDD ilyet se hallottam még soha:DD
hány éves vagy? 11-12?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!