Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok! Nektek milyen kulsoleg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok! Nektek milyen kulsoleg egy tokeletes fiu?

Figyelt kérdés
(14-16 eveseknel)
2016. jún. 5. 14:28
1 2
 11/14 anonim válasza:

Átlagos testalkatú, az én magasságomnál mindenképpen több legyen, 170-190 között. :D Legyen helyes arca, de ugye ez mindenkinél szubjektív, mindenkinek más a helyes. Imádom azt a pont jó hajat, ami nem lenyalt, nem páwa, de mégis kicsit felállított. :D Leginkább hajból a barna árnyalatait preferálom, eddig olyan fiúk jöttek be, de a többi színt sem utasítom el. A szemszín lényegtelen, de ha választhatnék, akkor barna vagy kék. :D Bőrszínnél ne legyen az az atom barna, inkább normális/fehér. Azért ne legyen nagyon nyegle, legyen rajta egy kevés izom, hogy egy üveget ki tudjon nyitni. :D

Amik irtózatosan nagy pluszok: jó fenék, az alkaron lévő erek láthatósága, jó állkapocs, kockahas.

Remélem eléggé kifejtettem. :D

2016. jún. 5. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:

A magassága olyan 170-175 cm legyen, vékony testalkatú, nekem mindegy, hogy izmos-e, de ha az, nem hátrány. :D Nekem igazából mindegy, lehet vékony, lányos testalkatú és lehet izmos testalkatú. A haja nyakközépig érjen, ne legyen tüsi, azt szeretem, amikor bele lehet túrni, de akár vállig is érhet. A hajszín mindegy, lehet fekete, barna, szőke, fehér is, de a szőke a gyengém, ha nagyon jól áll a fiúnak. A bőre legyen világos, az arca legyen szép, nem zavar, ha egy picit lányos. (Nem úgy, mint a páwák). A szeme mindegy, de akkor ha lehet választani, legyen kék vagy zöld, meg a heterokrómiás szem is csodásan néz ki.

Az öltözködése (ha ez még ide tartozik) álljon inkább sötétebb ruhákból.

2016. jún. 5. 23:58
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszi mindenkinek!

#8 : Olyan szerencsem van, hogy kb feleve nem erdekeltem senkit, de azota jobb lett a kozossegi eletem.. Most beleszerettem egy lanyba, nem birok masra gondolni csak o ra, viszont o nem tudja mit erez irantam.. Es persze amint beleszerettem, azota kezdtek el keresni a lanyok.. Nem, nem tulzas, mostani 2 hetben kb 5 lany irt ram ilyesfele szandekkal, es kerlek senki se ertse felre, nem felvagasbol mondom ezt, de azert ertitek az ironiat, amikor nem szerettem senkit akkor nem jott senki, beleszerettem egy gyonyoru lanyba, es azota kezdtek el irogatni nekem.. Murphy torvenye..:(

2016. jún. 6. 01:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Es ha esetleg van kedve valakinek beszelgetni errol, es tudna adni tanscsokat azt nagyon megkoszonnem! Picit magam alatt vagyok..
2016. jún. 6. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!