Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a volt barátom öngyilkosággal fenyeget?
Figyelt kérdés
Normális az ilyen?2016. jún. 2. 21:50
11/17 anonim válasza:
de nem miattad hal meg, saját maga miatt hal meg. Ez nem a te felelősséged, semmi közöd nincs már hozzá. Pont ez a célja, hogy bűntudatot keltsen benned, hogy érezd, teljes szívedből érezd, hogy a te hibád a te BŰNÖD az hogy ő szenved, vagy meghal. És ezzel megadod azt amire vágyik. Ne stresszelj rá a dologra, hívj neki egy dilidokit, és zárasd be valami speckó helyre ahol kezelik az elmebetegeket.. Komolyan ne haragudj, de az ilyen embereket akik ezzel fenyegetőznek nem tudom emberszámba venni.
12/17 anonim válasza:
Nyugi nem fogja megtenni.
Hasonlót én is átélte, és utána jött a
"TERHES VAGYOK duma és hiszti egyvelege.
Kitartást és jó idegrendszert kívánok.
13/17 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2016. jún. 2. 22:16
14/17 anonim válasza:
hagyd a francba, úgyse fogja megtenni, ha annyira akarná már megtette volna
16/17 anonim válasza:
nincsen mentális betegsége? viccen kívül
17/17 anonim válasza:
Ha akarta volna, nem fenyegetne, már megtette volna. Tiltsd le mindenhonnan, ne vedd fel, ha hív, ne állj szóba vele, majd talál mást, akit az őrületbe kergethet. Ne legyen bűntudatod, csak így akar visszaszerezni, ne engedj neki, mert később bármit akar, ezzel fog zsarolni, mert tudja, hogy beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!