Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a lányok utálják a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a lányok utálják a vörös hajú fiúkat?

Figyelt kérdés
Egyre több helyen hallom / olvasom, hogy nem nagyon ideáljuk a lányoknak a vörös hajú srácok

2016. máj. 31. 20:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Valakinek ez jön be, valakinek az.

Nem lehet általánosítani.

l

2016. máj. 31. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
ennyire azért ne egyszerűsítsük le a dolgokat :) Nem egy túl gyakori hajszín fiúknál főleg Mo-n, de ez nem azt jelenti hogy nem szeretik őket. Lehet hogy valakinek pont ez tetszik meg benned :) Hidd el nem ez fogja eldönteni hogy valakinek bejössz e vagy sem nyugi
2016. máj. 31. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Számodra nagyon sokat számít, hogy egy lánynak milyen színű a haj? Mert nálam nem. Ebből kiindulva nekik sem számít olyan túl sokat, hogy egy fiúnak milyen színű a haja. Lehetnek elképzelések persze, de nem hinném, hogy kizáró lenne, ha minden passzolna, csak a hajszín nem.
2016. máj. 31. 20:57
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem:) Egyáltalán nem igaz...

Amúgy sem lehet így általánosítani:D

2016. máj. 31. 20:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem bejön! :)
2016. máj. 31. 20:58
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg sokat lehet hallani, de a buszon erről megváltozott a véleményem (fiúként), egy olyan jó csaj smárolt egy kevésbé helyes vörös sráccal, hogy csak na. Úgyhogy no para. :)
2016. máj. 31. 20:59
 7/12 anonim ***** válasza:
Imadom a voros haju pasikat. Barmikor megkerdezik,hogy milyen hajszin jon be leginkabb,hatarozottan a voroset valasztom. Szerintem kulonleges es szexi,persze egy alapjaraton csunya fiun nem javit lenyegesen sokat.
2016. máj. 31. 21:13
 8/12 anonim válasza:
Nem annyira lényeges, ha tetszik valaki, az nem a hajszínétől függ. Az egyik volt barátom vörös hajú és talán az összes exem közül őt tartom a legvonzóbbnak. :D
2016. jún. 1. 18:53
 9/12 Rozsda~RUST ***** válasza:
Én is vörös hajú vagyok. A lányok többségének tettszik a színe , meghogy különleges. Barátnőm még nem volt , de szerintem annyira nem köthető a hajszínemhez , inkább ahhoz , hogy milyenre van vágva , jobban mondva nem vágatva. A környékemen levő lányok közül csak egynek tettszik kifejezetten a hosszabb hajam , meg csak œ mondta , hogy növesszem még. Úgy vagyok vele , hogy megnövesztem , ha megúnom levágatom és eladom. Egy vörös srác ismerősöm van , ti lányok rá mondanátok azt , hogy awww.
2016. jún. 4. 09:55
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem kimondottan a vörös hajú fiúk jönnek be :3
2016. jún. 6. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!