Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most az egyszer egy velem egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most az egyszer egy velem egy idős fiú tetszik, lépni kéne de mit hogyan? 😃😂

Figyelt kérdés
16 éves vagyok es a fiú 17 , ő is ez éven töltötte pont mint én és mindketten februárban csak ő 5 nappal hamarabb. Nagyon tetszik ez a fiú,mar évek óta pontosabban 7-be figyeltem fel ra akkor ő nyolcadikos volt egy suliba jártunk , de az a baj hogy soha nem voltunk joba... de mindennap ott volt láttam. Szóval ez már majdnem 4 éve van hogy tetszik de nagyon.... félek hogy talált valakit akit szeret de erre nem is merek gondolni. Sajnos evet kellett ismetelnem nyolcadik után, most lennék tizedikes de még mindog kilencedikes vagyok és jövőre is az leszek...az okokat nem irom de azt tervezem hogy szeptembertol abba a városba fogok jarni suliba ahova ő is jár, es ha szerencsem lesz egy koliba leszunk.. de ő sztem mar nem emlekszik rám. A szomszed faluba lakik nem bagyon vannak kozos barátaink , szerintetek mit tegyek hogy valami vegre történjen? Most ő harmadikos es lassan 4 eve hogy ez van.... mindenkepp tennem kell vmit.
2016. máj. 31. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A mai lányokban semmi önérzet nincs, hogy futnak egy fiú után? Nem kell tenned semmit. Ha akar, majd észrevesz.
2016. máj. 31. 15:30
 2/4 anonim válasza:

Ha egy koleszba lesztek akk mar kicsit konnyebb. Keress valami urugyet h vele legyel (pl az a hazid h valamiket megkerdezz valakitol..).

Reszben egyet ertek az elsovel de mikor mar 4 eve szeretsz valakit akkor ott mar nem olyan konnyu olbe tett kezzel mindent a sorsra bizni....

2016. máj. 31. 16:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Igen ez így van. Félek hogy kifutok az időből és talál valakit. De nyilván nem én fogom neki azt mondani hogy járjunk már more :::D
2016. máj. 31. 17:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha pedig majd nem vesz észre akkor jön a siránkozás.
2016. jún. 12. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!