Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt ez? Miért kellett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt ez? Miért kellett sétálnom vele?

Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom két hónapja füvezik meg kokózik. Én nagyon sokszor mondtam neki h hagyja abba. Egyszer nemtudom h hogyan sikerült de elszívtam egy füves cigit. Utánna 2 napig nem emlékeztem erre aztán beugrott. A haverom eltűnt tegnap. Ma reggel megkerült és azt momdta muszály ma reggel vele mennem. Elmentünk egy parkba ahol elővette a cigit és vártunk aztán jött egy fiú. A haverom mondta h sétáljak a fiúval egy kicsit. A fiú tök furán beszélt. Aztán hirtelen elkezdett velem ordítani h vigyázzak meg fel ne hívjam a szüleit meg ha gonosz mindenhova követni fog. Én nem értettem visszamentünk a haveromhoz a fiú is lenyugodott és megkérdezte nem akarok e hnap randizni vele. Én nem értem hogy lehetne leszoktatni a haveromat a drogról? Miért volt olyan fura az a fiú? Miért kellett vele sétálnom?
2016. máj. 30. 15:51
 1/2 Egyenes út ***** válasza:
Ezt nem ebbe a témakörbe kellett volna tenni!
2016. máj. 30. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Azért kellett sétálnod vele, mert haverodnak gondolom mondta hogy bejössz neki és így akarta hogy kicsit beszélgessetek. Ennyi logikád sincs? Hogy lehet a füvezést elfelejteni azt se értem. Na de mindegy megtaláltad a társaságodat ahogy látom. Egy idegennel elmész sétálni mert azt mondják, nagyon vicces ember lehetsz :D Ha azt mondom hogy vidd el naponta a szomszéd kutyáját sétálni, elviszed? Nagyon bezárt szegény.

Ja és most olvasom a második kérdésed. Azért volt a fiú fura, mert a drog leépíti az agyat szépen mondva. Ő már abban fázisban tart hogyha random elkezd ordibálni, hogy kést is random előránthat. Kiszámíthatatlan mint a veszett kutya az erdőben. Válts baráti társaságot ha van eszed, ezzel a drogos haveroddal nem fogsz jól járni, ha ilyen barátai vannak. Főleg ha egy ilyennel akar összehozni. De ha te is ilyen alja ember vagy, akkor nem szóltam

2016. máj. 30. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!