Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig én kezdeményezem a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig én kezdeményezem a beszélgetést?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy lány akivel élőben elkezdtem beszélgetni (kb 2 hete) aztán utána fb-n beszélgetünk mert viszonylag messze lakunk egymástól és még nem mertem elhívni sehova.

Az lenne a problémám hogy minden nap én kezdeményezem a beszélgetést (facebookon) (ő kb eddig 3-4x kezdte) és ezt kicsit úgy érzem mintha nem érdekelném. Ha ráírok akkor mindig válaszol és szokott ő is mesélni magáról meg hogy mi történt vele stb de én többet szoktam neki mondani, témákat is én hozok fel tegtöbbször.

Mit gondoltok a fiúnak kell kezdeményezni? Lehet hogy ezért nem ő kezdeményez vagy azért mert nem érdeklem annyira (én erre gondolok)?

Mi a véleményetek? 17/F (a lány is 17 éves)

2016. máj. 28. 18:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Na, az jó :)

Egy próbát mindenképp megér ;)

2016. máj. 28. 20:11
 12/17 A kérdező kommentje:
Csak ha nem jön össze akkor kicsit összetörök :/
2016. máj. 28. 20:16
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha megint lesz egy kifogása, akkor kérdezd meg, hogy neki mikor lenne jó ;)

És tudom, hogy könnyű mondani, de nem kell összetörni. Igaz elején én is egy kicsit "bedepiztem", hogy nem érdeklem őt annyira,stb...de elkezdtem mérlegelni a dolgokat és a végén az jött ki, hogy nem is hiányozna nekem egy távkapcsolat. Meg hogy nála jobbat érdemlek (igen, ez egy kicsit egoistán hangzik :D),de ezt úgy gondolom, hogy olyan fiút, aki ugyanúgy törődik velem, mint én vele.

De próbálj pozitívan hozzáállni, és lebegjen az a gondolat előtted, hogy 'biztos, hogy ő is találkozni akar csak nem tud elég időt szakítani rá" ;)

2016. máj. 28. 20:28
 14/17 A kérdező kommentje:
Mennyire messze laktok egymástól? Mi kb 35,7kmre. Szóval kb 45 perc buszozás. Ahova meg suliba jár azt pont útba esik úgy kb 20km onnan hozzánk.
2016. máj. 28. 20:30
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt hittem messzebb laktok egymástól. Ez a táv nem vészes :)

Hát, ha a ti távotokhoz hozzáadsz úgy 100 km-t, akkor majdnem kijön a távolság, ami köztünk vna ;)

2016. máj. 28. 20:32
 16/17 anonim ***** válasza:

két hét alatt 3-4x írt. Ez 14-ből 4 nap. Ez nem kevés, viszont a leírásodból nekem az jön le, hogy te a többi 10 napon végig azzal zaklattad,hogy ráírkáltál.

De ha nem is 10 x, de akkor is túl gyakori a beszélgetés. Nem kell minden nap beszélgetni, mert annak semmi értelme. Csak rátapadsz. Mindenkinek kell hagyni egy kis levegőt.

2016. máj. 28. 22:27
 17/17 A kérdező kommentje:
Értem. Hát én minden nap beszélgetek a barátaimmal is. Sőt nem csak fb-n hanem ts-en is (olyan mint a skype csak jobb erre) szoktam beszélgetni. Nem hiszem hogy annyira zargatnám. Általában később írok rá pl ma is 8kor és 9körül már megy aludni. Hétköznap is 5-6 fele írok rá várva hátha ő kezdi a beszélgetést.
2016. máj. 28. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!