Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek letiltsam vagy ne?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek letiltsam vagy ne?

Figyelt kérdés

Valamiért már nem akar velem beszélni az egyik lánybarátom,köszönni sem köszön.Szerintetek letiltsam vagy ne?

17/f

2016. máj. 27. 20:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Velem is rengetegszer elofordult mar, hogy egesz nap eszre se vettem, termeszetes akaratlanul a sracot, nem koszontunk egymasnak, de konyorgom ez barkivel elofordulhat... Esetleg kerdezz ra,hogy mi az oka, mert lehet csak rontana a helyzeten ha csak ugy letiltanad...
2016. máj. 27. 22:16
 12/12 anonim ***** válasza:
hogyha írtál neki és te látad hogy ő ráment az üzenetre vagyis láta az üzenetet és még ráadásul látod hogy nap mint nap fentvan fb-on akkor tilcsd hogyha úgy gondolod. De szerintem semi értelme. vlemis csinálta ezt egyikismerősöm de nem tiltotam még idáig. hogyha nem akarod ismerősödnek szerintem ne tilcsd csk töröld.
2016. máj. 27. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!