Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom holnap találkozik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom holnap találkozik egy csajjal aki "régebben" bejött neki, de már azt állítja hogy nem érdekli mert "csak én érdeklem" és csak barátilag találkoznak, viszont legalább elmondta nekem. Szerintetek elhiggyem hogy már nem érdekli?

Figyelt kérdés
2016. máj. 26. 00:31
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy egy pasi megcsal egy lányt nem azon múlik, hogy most te vagy éppen vele komoly kapcsolatban, mert minden fiúnak tetszenek attól még a kapcsolatán kívül is lányok. A HŰSÉG EGY DÖNTÉS!
2016. máj. 26. 07:22
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért több mint gyanús a dolog. Miért akarna vele találkozni, ha ott vagy neki te?! Én azért gyanakodnék. Ha csak beszélgetni akarnak, ahhoz nem kell feltétlenül találkozni. Most magamból indulok ki, de ha látom van és szeretem (már pedig, ha párom van az azért van mert szeretem), akkor biztos meg sem fordulna a fejemben, h valami exemmel, vagy havercsajszival talizzak kettesben. Maximum úgy, h ha a párom is velem jön. Úgysincs előtte semmi titkolni valóm, teljesen mindegy, h én mondom el neki, vagy egyenesen tőle hallja.
2016. máj. 26. 07:34
 13/24 anonim ***** válasza:
*párom
2016. máj. 26. 07:34
 14/24 anonim ***** válasza:
50%
Remélhetőleg igazi pasi a barátod és nem egy 25 alatti takony. Ha pasi, akkor megbízhatsz benne.
2016. máj. 26. 07:35
 15/24 anonim válasza:
100%

A kapcsolatban az egyik legfontosabb dolog a BIZALOM.

Szerinted mit szólna ha megtudná hogy kiírtad ezt a kérdést?:)

Szakitana veled. és meg is érteném.

Ha nem adsz neki levegőt, nem hagyod hogy másokkal is találkozzon , kisajátitod . azzal el fogod veszíteni. !

Nem a póráz teszi a kutyát hűségessé ;)

2016. máj. 26. 08:55
 16/24 Orfeus ***** válasza:
38%

Én is 25 év alatti "takony" vagyok, saját házam és autóm van, most lesz 1 éves a kisfiam, és egy rossz hónapban is az országos átlag kétszeresét hazahozom. Minden protekció nélkül elértem többet mint az emberek 80%-a az országban, de a korom miatt ratyi lennék?

Te nagyon szánalmas vagy.

2016. máj. 26. 09:16
 17/24 anonim ***** válasza:
50%

Aztán belelógott a kezed a bilibe.

2016. máj. 26. 10:14
 18/24 anonim ***** válasza:
kérdés, hogy csajnak bejön-e a barátod vagy sem
2016. máj. 26. 10:36
 19/24 Orfeus ***** válasza:
75%

# 17 Szeretnél képet bérpapírról?

Nem ez volt a lényeg, hanem az hogy nem értem mivel kevesebb vki ha 25 alatt van.

2016. máj. 26. 10:54
 20/24 kovpet ***** válasza:
100%
Orfeus: hogy lennél már homoszexuális a korod miatt?
2016. máj. 26. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!